Categories: Ştiri sănătate

Dr. Monica Pop: De ce nu ieșiți să explicați? Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată dar cu număr imens de infectări?

Prof. dr. Monica Pop cere explicații experților naționali și europeni ân legătură cu numărul tot mai mare de infectați în state unde majoritatea populației e vaccinată. Iar, în România, unde sunt mai puțini vaccinați, noile infectări și decesele sunt tot mai puține.

Redăm, mai jos postarea medicului oftalmolog.  

”De ce nu ieșiți să explicați?
Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată dar cu număr imens de infectări, zeci de mii, care tot crește zilniz?!!
Suteșe de mii de noi infectări de acolo sunt deci, clar la vaccinați, dacă populația e vaccinată în mare proporție, nu?! Atunci?! Iar la noi, cu mult mai puțini vaccinați, număr de nou infectați si decese în mare scădere?
Ne bucură mult dar am vrea să si ințelegem! Sa dea Domnul sa vina ziua in care sa nu mai avem nici infectati si nici decese! Cât mai repede!
Spune ministrul sanătății din Anglia că se umplu spitalele londoneze?! De ce spitalele, daca mai toti sunt vaccinati?! Nu trebuia, după cum spuneți mereu, că vaccinații să facă forme ușoare și să nu ajungă în spitale?! Doar să se izoleze și să facă tratament la domiciliu, nu?!!!
Aveți explicații?! Adevărate ?!
Haideți, că pentru a pune noroi și pedepse pe capul celor care vă critică (tot mai multi, deja pe toate posturile tv și în toată media), ați excelat!!!
O vorbă bună, de încurajare, pentru bieții români oprimați, nu ați găsit niciodată!!! Să le fi dat măcar o speranță! dimpotrivă! Numai amenințări și opresiune!!!”

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

18 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

48 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică