sâmbătă, iulie 2, 2022

Medicul pneumolog Flavia Groșan a scris pe pagina de Facebok despre scăderea numărului de infectări și de decese Covid, menționând că ar trebui să fim felicitați de experți pentru această performanță. 

”Să nu primim noi, zilele astea, din partea experților europeni și autohtoni, nicio felicitare, niciun mesaj de încurajare, nimic, nimic. Suntem verzi de mama focului, suntem ultimii din lume ca număr de infectări. Slava Domnului, s-au redus si decedații. Hai, că nu suntem noi cei mai indisciplinați oameni de pe continentul ăsta. Nu, nu. Amin
PS Așteptam felicitările,” scrie Flavia Groșan pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Sfâșietor! Un tânăr de doar 20 de ani a hotărât să...

Până pe 12 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.793.149 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.636 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.715.859 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 716 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 20 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. De asemenea, au fost raportate 60 de decese dintre care 15 anterioare.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Așa îți calculezi porția corectă de ...

În afara județului Arad, care e încă în scenariul galben, toată România e in scenariul verde, incidența fiind mai mică de 2%.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private