sâmbătă, iulie 2, 2022

Prof. dr. Monica Pop cere explicații experților naționali și europeni ân legătură cu numărul tot mai mare de infectați în state unde majoritatea populației e vaccinată. Iar, în România, unde sunt mai puțini vaccinați, noile infectări și decesele sunt tot mai puține.

Redăm, mai jos postarea medicului oftalmolog.  

”De ce nu ieșiți să explicați?
Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată dar cu număr imens de infectări, zeci de mii, care tot crește zilniz?!!
Suteșe de mii de noi infectări de acolo sunt deci, clar la vaccinați, dacă populația e vaccinată în mare proporție, nu?! Atunci?! Iar la noi, cu mult mai puțini vaccinați, număr de nou infectați si decese în mare scădere?
Ne bucură mult dar am vrea să si ințelegem! Sa dea Domnul sa vina ziua in care sa nu mai avem nici infectati si nici decese! Cât mai repede!
Spune ministrul sanătății din Anglia că se umplu spitalele londoneze?! De ce spitalele, daca mai toti sunt vaccinati?! Nu trebuia, după cum spuneți mereu, că vaccinații să facă forme ușoare și să nu ajungă în spitale?! Doar să se izoleze și să facă tratament la domiciliu, nu?!!!
Aveți explicații?! Adevărate ?!
Haideți, că pentru a pune noroi și pedepse pe capul celor care vă critică (tot mai multi, deja pe toate posturile tv și în toată media), ați excelat!!!
O vorbă bună, de încurajare, pentru bieții români oprimați, nu ați găsit niciodată!!! Să le fi dat măcar o speranță! dimpotrivă! Numai amenințări și opresiune!!!”

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă care anunță polipii uterini. Toate...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private