Categories: Ştiri sănătate

Dr. Monica Pop, declarații șocante: Am o prietenă care a făcut trei cancere după vaccinul anti-Covid!

Vaccinurile care protejează împotriva îmbolnăvirilor grave, a decesului și a simptomelor lungi și persistente ale Covid în urma unei infecții cu coronavirus au fost legate de mici creșteri ale afecțiunilor neurologice, sanguine și cardiace în cadrul celui mai mare studiu global de siguranță a vaccinurilor realizat până în prezent, scrie Bloomberg.

Evenimentele rare – identificate la începutul pandemiei – au inclus un risc mai mare de inflamație legată de inimă în urma vaccinurilor cu ARNm produse de Pfizer, BioNTech și Moderna. și un risc crescut de apariție a unui tip de cheag de sânge în creier după imunizarea cu vaccinuri cu vectori virali, cum ar fi cel dezvoltat de Universitatea din Oxford și produs de AstraZeneca.

Vaccinurile cu vectori virali au fost, de asemenea, legate de un risc crescut de sindrom Guillain-Barre, o tulburare neurologică în care sistemul imunitar atacă în mod eronat sistemul nervos periferic.

Peste 13,5 miliarde de doze de vaccinuri Covid au fost administrate la nivel mondial în ultimii trei ani, salvând peste 1 milion de vieți numai în Europa. Cu toate acestea, o mică parte dintre persoanele imunizate au fost afectate de aceste injecții, alimentând dezbaterile privind beneficiile versus efectele nocive ale acestora.

Noua cercetare, realizată de Global Vaccine Data Network, a fost publicată săptămâna trecută în revista Vaccine, datele fiind disponibile prin intermediul unor tablouri de bord interactive pentru a arăta metodologia și concluziile specifice.

Medicul Monica Pop a făcut acuzații grave

În contextul datelor publicate, doctorul Monica Pop a lansat acuzații grave cu privire la efectele secundare ale vaccinului anti-covid:

„Am pierdut și o prietenă care a făcut trei cancere după vaccin. O personalitate, care s-a dus. Vaccinul ăsta nu e sigur. E posibil ca vaccinul ăsta să fi făcut foarte mult rău, că nu putem fi siguri.

Numărul celor cu efecte secundare este uriaș. În Germania e o clinică ce adună efectele secundare. Programările sunt pline vreme de opt luni. Numărul de efecte secundare e uriaș”, a declarat cunoscut medic la Antena3.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Mărturiile cutremurătoare ale pacienţilor care au avut reacţii adverse grave după vaccinarea COVID

În cadrul unei anchete pornită de la datele studiului mai sus menționat, Antena 3 a intervievat mai mulți oameni care au ales să se vaccineze anti-covid și care s-au ales cu efecte secundare grave.

Mai jos regăsiți povestea unui pacient care a dezvoltat mielită.

„Două doze cu Astrazeneca. A treia cu Pfizer. După primele două doze nu am avut absolut nicio problemă. După a treia, la o lună, maxim o lună și o săptămână a început ușor o durere lombară care se accentua.

După vreo două săptămâni spre o lună a început ușor să coboare pe picior. S-a accentuat, dar ciudat pe pulpă, pe abdomen înţepături, furnicături, arsuri. Zic, „am luat un detergent aiurea”, mă lua, mă ținea câteva secunde, dar foarte dureroasă, chiar până la lacrimi.

Am decis să-mi fac un RMN. Toată povestea se consumă în 2022. La sfârșitul lui 2022 n-am mai suportat.

Deja aveam parestezie pe piciorul drept. Piciorul drept îl târam. Mă duc la un super doctor chirurg care la prima vedere, în primele 50 de secunde, uitându-se pe RMN, spune mielită.

N-am auzit în viața mea, nu știam ce înseamnă, nu știam despre ce este vorba. Eu până la 40 de ani nu am avut absolut nimic. Se termină 2022, începe 2023 și începe prost cu internare la un spital de urgență.

Luam medicamente, absolut nicio schimbare. Dureri pe pulpa dreaptă, pe abdomen şi la spate. Noaptea nu puteam dormi absolut deloc, nu mă puteam înveli.

Mielita asta este o inflamație a măduvei. Cum apare, în ce condiții? De la o mușcătură de căpușă, boli venerice, anumite infecții. Concluzia a fost că este posibil de la vaccin”.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

5 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

6 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

7 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

8 ore ago

Citeste si: