Categories: Ştiri sănătate

Drama neștiută a Melaniei Medeleanu: „Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu…”

Melania Medeleanu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră de succes în televiziune, iar campaniile sociale au propulsat-o în sufletele românilor. Departe de lumina reflectoarelor, Melania Medeleanu este o prezență extrem de discretă, care ascunde o dramă de nedescris.

Viața amoroasă a Melaniei i-a adus multe suferințe, dar mai greu a fost de dus lupta pentru a avea un copil.

„După atât de multe încercări eşuate, aproape că nu mai îndrăzneam să cred. Mă auzisem chiar spunând de câteva ori cu voce tare «eu nu pot avea copii» şi, la un moment dat, a părut că nu mai doare. Şi chiar dacă nu pot avea copilul meu, asta nu înseamnă că nu pot creşte un copil. Varianta adopţiei se conturase tot mai clar şi eram pregătită să fac pasul. Mi-am promis o ultima încercare.

Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum. Așa că am pregătit actele pentru adopție, am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator, am trecut prin toată birocrația necesară, pentru ca în cele din urmă Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu. Radu a venit nu când mi l-am dorit, pentru că dorinţa a fost acolo dintotdeauna, ci când am fost pregătită să-l primesc.“, a declarat frumoasa vedetă.

Melania este extrem de discretă legat de tatăl copilului ei, Radu, tot ce a declarat este că acum iubește din nou și că este o femeie împlinită.

Relațiile amoroase ale Melaniei Medeleanu

Jurnalista s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, printre care Dan Teodorescu și Vlad Voiculescu, alături de care a pus bazele unui proiect de succes „MagiCAMP”

Melania Medeleanu și fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, nu mai formează un cuplu, însă au rămas în relații bune și păstrează legătura pe plan profesional.

„Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCamp, magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul.

Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat, n-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCamp.

Chiar dacă în plan personal am pornit pe cărări separate, uitându-mă în urmă, la ce şi cum am construit, ştim că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu.“, a declarat jurnalista.

Recent Posts

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

20 de minute ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

50 de minute ago

De ce se umflă picioarele și gleznele. Alimentele care cauzează retenție de apă

Alimente și băuturi de la care ți se umflă picioarele. Umflarea picioarelor și a gleznelor,…

o oră ago

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

2 ore ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

2 ore ago

Se dau 15.000 de lei de la stat pentru aceste categorii de români. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Se dau bani de la stat. Statul oferă ajutoare financiare pentru cuplurile care doresc să…

3 ore ago

Citeste si: