Sari la conținut

Drama neștiută a Melaniei Medeleanu: „Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu…”

Melania Medeleanu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră de succes în televiziune, iar campaniile sociale au propulsat-o în sufletele românilor. Departe de lumina reflectoarelor, Melania Medeleanu este o prezență extrem de discretă, care ascunde o dramă de nedescris.

Viața amoroasă a Melaniei i-a adus multe suferințe, dar mai greu a fost de dus lupta pentru a avea un copil.

„După atât de multe încercări eşuate, aproape că nu mai îndrăzneam să cred. Mă auzisem chiar spunând de câteva ori cu voce tare «eu nu pot avea copii» şi, la un moment dat, a părut că nu mai doare. Şi chiar dacă nu pot avea copilul meu, asta nu înseamnă că nu pot creşte un copil. Varianta adopţiei se conturase tot mai clar şi eram pregătită să fac pasul. Mi-am promis o ultima încercare.

Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum. Așa că am pregătit actele pentru adopție, am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator, am trecut prin toată birocrația necesară, pentru ca în cele din urmă Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu. Radu a venit nu când mi l-am dorit, pentru că dorinţa a fost acolo dintotdeauna, ci când am fost pregătită să-l primesc.“, a declarat frumoasa vedetă.

Melania este extrem de discretă legat de tatăl copilului ei, Radu, tot ce a declarat este că acum iubește din nou și că este o femeie împlinită.

Relațiile amoroase ale Melaniei Medeleanu

Jurnalista s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, printre care Dan Teodorescu și Vlad Voiculescu, alături de care a pus bazele unui proiect de succes „MagiCAMP”

Melania Medeleanu și fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, nu mai formează un cuplu, însă au rămas în relații bune și păstrează legătura pe plan profesional.

„Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCamp, magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul.

Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat, n-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCamp.

Chiar dacă în plan personal am pornit pe cărări separate, uitându-mă în urmă, la ce şi cum am construit, ştim că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu.“, a declarat jurnalista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.