Categories: Expertul zilei

După isteria cu Ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU. Medic pneumolog: „Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine”

După isteria cu Ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU. Medic pneumolog: „Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine”

După ce Vladimir Putin a amenințat lumea cu un posibil atac nuclear, lumea și-a îndreptat atenția spre medicamentele care ar putea preveni absorția radiațiilor externe.

Specialiștii atrag atenția că Iodura de Potasiu nu trebuie utilizată în mod profilactic, deoarece poate provoca afecțiuni ale glandei tiroide. Aceste pastile ar putea provoca reacții adverse grave la gravide sau la persoanele cu probleme renale. Acestea trebuie luate numai dacă autoritățile sanitare recomandă acest lucru.

După isteria cu Ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU. Medic pneumolog: „Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire”

Dr. Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi, atrage atenția că frica de moarte îi poate determina pe oameni să ia măsuri care să le dăuneze.Medicul face o paralelă între „isteria” cu Ivermectina sau plaquenilul, din timpul pandemiei de coronavirus și „isteria” actuală, cu Iodura de Potasiu.

„După isteria națională de la începutul pandemiei cu stocuri nebunești de alimente și hârtie igienică.

După isteria din timpul pandemiei cu antiviralele din RM, plaquenilul și ivermectina, a început isteria cu IODURA DE POTASIU.

Oameni buni, iodura de potasiu nu se administrează profilactic pe principiul „poate că” sau „în caz că”.

Iodura de potasiu se administrează doar dacă are loc un accident nuclear. Atât. Din cate știu, există stocuri naționale care vor fi puse la dispoziție cetățenilor în eventualitatea unui accident. Doamne ferește!

Iodura de potasiu NU se găsește la liber în farmacii.

Nu vă mai consumați zilele alergând după euro, dolari, iodură de potasiu sau mai știu eu ce alte „minunății”. Trăiți fiecare moment cu intensitate și dăruire. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, indiferent câți bani și câtă iodură de potasiu avem în buzunar.

Sănătate și s-auzim DOAR de bine!”, a scris medicul Dorin Bivolaru, pe pagina sa de Facebook.

Recent Posts

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

14 minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

43 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra