Categories: Ştiri sănătate

Elena Cârstea a renunțat la muzică, s-a mutat peste Ocean, iar viața ei s-a schimbat radical.

Cu o carieră artistică de succes în țară, Elena Cârstea a renunțat complet la muzică după ce a decis să se mute definitiv în Statele Unite. O bună perioadă de timp, fosta artistă a lucrat în domeniul imobiliar, însă în acest moment are grijă de o crescătorie de pisici.

Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Piesele ei au făcut furori în timpurile ei de glorie și au rămas în amintirea tuturor românilor. Și totuși, de câțiva ani buni, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat în America. Aceasta a sperat astfel că îi va fi mai bine, iar viața ei s-a schimbat complet.

Viața în Statele Unite

În Statele Unite, Elena Cârstea a reușit să-și întemeieze o familie, a adoptat două fete și este foarte fericită din acest punct de vedere. Fiicele sale o fac mereu mândră și relația cu soțul ei funcționează perfect. Cele două copile au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA și se descurcă de minune. În plus, este foarte fericită alături de soțul ei, cu care spune că trăiește o iubire de poveste.

„Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, a declarat Elena Cârstea.

Grija aparte pentru mama sa bolnavă

Artista a ajuns la vârsta de 60 de ani și nu se mai poate lăuda cu trăsăturile perfecte de dinainte. Cu toate acestea, se pare că este la fel de plină de viață și radiază din toate punctele de vedere.

Mai mult, Elena Cârstea are o mulțime de responsabilități în Statele Unite ale Americii, una dintre ele fiind mama sa, potrivit BZI. Femeia este în vârstă și extrem de bolnavă, ea depinzând complet de fiica sa. Mama iubitei artiste nu este capabilă nici măcar să mănânce, dar fiica ei se simte bine că o poate ajuta în ultimii ani de viață.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

22 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică