Sari la conținut

Elena Cârstea a renunțat la muzică, s-a mutat peste Ocean, iar viața ei s-a schimbat radical.

Cu o carieră artistică de succes în țară, Elena Cârstea a renunțat complet la muzică după ce a decis să se mute definitiv în Statele Unite. O bună perioadă de timp, fosta artistă a lucrat în domeniul imobiliar, însă în acest moment are grijă de o crescătorie de pisici.

Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Piesele ei au făcut furori în timpurile ei de glorie și au rămas în amintirea tuturor românilor. Și totuși, de câțiva ani buni, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat în America. Aceasta a sperat astfel că îi va fi mai bine, iar viața ei s-a schimbat complet.

Viața în Statele Unite

În Statele Unite, Elena Cârstea a reușit să-și întemeieze o familie, a adoptat două fete și este foarte fericită din acest punct de vedere. Fiicele sale o fac mereu mândră și relația cu soțul ei funcționează perfect. Cele două copile au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA și se descurcă de minune. În plus, este foarte fericită alături de soțul ei, cu care spune că trăiește o iubire de poveste.

„Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, a declarat Elena Cârstea.

Grija aparte pentru mama sa bolnavă

Artista a ajuns la vârsta de 60 de ani și nu se mai poate lăuda cu trăsăturile perfecte de dinainte. Cu toate acestea, se pare că este la fel de plină de viață și radiază din toate punctele de vedere.

Mai mult, Elena Cârstea are o mulțime de responsabilități în Statele Unite ale Americii, una dintre ele fiind mama sa, potrivit BZI. Femeia este în vârstă și extrem de bolnavă, ea depinzând complet de fiica sa. Mama iubitei artiste nu este capabilă nici măcar să mănânce, dar fiica ei se simte bine că o poate ajuta în ultimii ani de viață.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel