Categories: Ştiri sănătate

Femeie de 31 de ani, cu cancer în stadiul 3, împărtășește primele semne pe care le-a confundat cu un colon iritabil

O femeie care a fost diagnosticată cu cancer de colon a vorbit sincer despre simptomele ei timpurii, pe care în cele din urmă le-a ratat.

Bri Mahon, în vârstă de 31 de ani și mamă a doi copii, a distribuit luna trecută un videoclip pe TikTok pentru a descrie simptomele pe care le-a experimentat înainte de a fi diagnosticată cu cancer în stadiul trei.

După cum a menționat Clinica Cleveland, cancerul colorectal începe în colonul corpului, care este „tubul lung care ajută la transportul alimentelor digerate în rect și în afara corpului”. Cu toate acestea, ea „nu ar fi ghicit niciodată” simptomele ei au fost cauzate de cancer.

„De fiecare dată când m-am gândit la cancer, nu mi-am imaginat că poate fi vorba de un tânăr activ, incredibil de sănătos, de 31 de ani, cu energie. Încă mi se pare foarte suprarealist să am diagnosticul meu”, a spus ea pentru BuzzFeed News.

Femeie cu cancer în stadiul 3 împărtășește primele semne pe care le-a confundat cu un colon iritabil

Brie, care locuiește în Newport Beach, California, a vorbit despre ptoblemele digestive pe care le-a experimentat ani de zile. E vorba, în primul rând, de iritații și balonare. Femeia și-a făcut analize de sânge, dar nu a apărut nimic îngrijorător.

În urmă cu doi ani, ea a observat o creștere bruscă a anxietății și oboselii, despre care acum crede că s-ar putea datora tumorii în creștere din burtă.

„Am avut atacuri de panică și cred că asta se datorează faptului că corpul meu era foarte, foarte, foarte obosit și trecea prin orice trece prin creșterea unei tumori”, a spus Bri.

În septembrie anul trecut, Bri a intrat în travaliu la 23 de săptămâni și a născut gemeni prematuri. După naștere, a început să observe sânge în scaun și a crezut că este cauzat de hemoroizii din sarcină și de simptomele colonului iritabil.

„Am crezut că este vorba de stres. Am crezut că e depresie. Am crezut că este anxietate, cam toate aceste lucruri care apar din nou”, a spus ea.

Simptomele nu s-au oprit și femeia a început să aibă sânge în scaun în mod regulat. Culoarea a trecut în cele din urmă de la roșu la roșu închis. Mișcările ei intestinale s-au schimbat și ele.

„Fie eram extrem de  constipată, fie ieșea doar sânge negru”, a spus Bri.

Femeia a bănuit că ceva nu era în regulă și a fost trimis la un gastroenterolog, care a programat o colonoscopie. În cele din urmă, a fost diagnosticată cu cancer de colon în stadiul 3.

Cancerul de colon sau colorectal este un cancer care se găsește oriunde în intestinul gros, care include colonul și rectul.

Simptomele femeii de 31 de ani, cum ar fi sângele în scaune și modificările obiceiurilor intestinale, sunt unele dintre semnele revelatoare ale cancerului intestinal, potrivit NHS UK.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

11 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

12 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

12 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

13 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

13 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

14 ore ago

Citeste si: