Categories: Expertul zilei

Florin Cîțu nu crede în valul patru: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”. Premierul susține că vaccinarea „și-a atins pbiectivul”

Florin Cîțu nu crede în valul patru: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”. Premierul susține că vaccinarea „și-a atins pbiectivul”.

Vineri, 2 iulie, în cadrul unei întâlniri cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii, Florin Cîțu a făcut o declarașie surprinzătoare. Premierul susţine că România nu ar trebui să se confrunte cu un al patrulea val al pandemiei.

Florin Cîțu, despre valul patru al pandemiei: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”

Acesta susține că economia ţării nu ar trebui să mai aibă de suferit din cauza virusului SARS-CoV-2, subliniind că va milita pentru ca „economia să rămână deschisă”.

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri.

Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte”, a afirmat Cîţu.

„Vaccinarea cred că şi-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment”

În același context, în urmă cu doar două zile, premierul Florin Cîţu susținea că vaccinarea şi-a atins obiectivul pentru momentul actual.

Vaccinarea cred că şi-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment. Am avut acum câteva zile, în Bucureşti, zero persoane infectate cu coronavirusul. Acesta este de fapt obiectivul vaccinării, de a scăpa de pandemie. În acelaşi timp, din punctul meu de vedere, am făcut ceea ce am spus.

(…) Spuneam că vom putea să avem capacitatea să ajungem la 110.000 de persoane să vaccinăm pe zi. Am făcut acest lucru, statul a făcut acest lucru. Am creat această oportunitate pentru cei care vor să se vaccineze. Cei care nu vor să se vaccineze îşi asumă consecinţele”, a declarat premierul, potrivit Digi 24.

Florin Cîțu consideră că varianta Delta nu ar trebui să reprezinte o problemă, în condiţiile în care, în ţara noastră, cetăţenii se pot vaccina oricând şi oriunde.

„Este un pericol, este adevărat, dar având în vedere că în România te poţi vaccina oricând, oriunde, cu toate tipurile de vaccin aprobate, nu ar trebui să fie o mare problemă, din punctul meu de vedere. (…) Ca să nu avem această variantă Delta, trebuie să ne vaccinăm”, a mai spus Florin Cîţu, potrivit sursei citate.

Recent Posts

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Modalitatea corectă de reutilizare și depozitare a uleiului

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Îndemnând la o precauție…

27 de minute ago

ACESTE diete sunt cele mai bune pentru reducerea riscului de boli și cancer

Diete pentru reducerea riscului de boli și cancer. S-a dovedit că dietele vegane și vegetariene…

57 de minute ago

Top 5 zodii cu cel mai mare IQ. Abilitățile unice ale fiecătui semn zodiacal

Top zodii cu cel mai mare IQ. Fiecare semn zodiacal în parte este caracterizat de…

o oră ago

Acești români ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 Septembrie 2024. Legea ar urma să fie schimbată

Cu toate că Guvernul garantează că veniturile se vor majora de la 1 septembrie 2024,…

2 ore ago

Profesorul Constantin Dulcan: Boala începe din minte și se vindecă prin minte

Profesorul Constantin Dulcan ne destăinuie care este secretul longevității, precum și ce înseamnă de fapt…

2 ore ago

ANM a modificat prognoza. Vine prăpădul în aceste zone

METEO. ANM a anunțat un val de ploi și furtuni pentru ziua de joi, 16…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra