Categories: Ştiri sănătate

Fost spion rus, dezvăluire despre Vladimir Putin: „A fost declarat inapt la academia de contra-spionaj, pentru că nu era capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua”

Fost spion rus, dezvăluire despre Vladimir Putin: „A fost declarat inapt la academia de contra-spionaj, pentru că nu era capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua”.

De când a declarat război Ucrainei, Vladimir Putin a intrat în vizorul presei internaționale, care vânează detalii din cele mai nesemnificative, în aparență, despre liderul de la Kremlin.

Astfel, au început să apară din ce în ce mai multe povești care, puse cap la cap, creionează portretul președintelui rus.

Fost spion rus, dezvăluire despre Vladimir Putin: „A fost declarat inapt pentru că nu era capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua”

De exemplu, Serghei Jirnov, un fost spion rus din KGB, refugiat în Franța la începutul anilor 90, a declarat pentru cotidianul francez Le Figaro că Vladimir Putin ar fi fost declarat inapt pentru contra-spionaj de Institutul Andropov din Moscova.

Motivul face logică prin prisma întâmplărilor prin care trece această parte de lume, din cauza lui Putin. Acesta ar fi fost declarat inapt pentru contra-spionaj de Institutul Andropov din Moscova, pentru că nu ar fi fost capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua.

Jirnov și Putin ar fi fost colegi la celebra instituție care pregătea spionii ruși.

„La finalul anului de studiu, instructorii l-au declarat inapt pentru că l-au considerat incapabil să evalueze corect deciziile pe care le lua și consecințele acestora asupra sa și asupra KGB.

A fost retrimis la Leningrad, înainte de a fi trimis în Republica Democrată Germană, și a fost ofițer de legătură într-un oraș de provincie. Pentru noi, spionii din KGB, acesta era un post fără importanță.

Iată că principiul lui Peter s-a verificat în toată splendoarea sa: locotenent-colonelul Putin și-a atins limita competențelor. Măcar o dată, spionajul rus nu s-a înșelat”, a declarat pentru Le Figaro fostul spion Serghei Jirnov.

Recent Posts

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

13 minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

43 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică