Sari la conținut

Fost spion rus, dezvăluire despre Vladimir Putin: „A fost declarat inapt la academia de contra-spionaj, pentru că nu era capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua”

Fost spion rus, dezvăluire despre Vladimir Putin: „A fost declarat inapt la academia de contra-spionaj, pentru că nu era capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua”.

De când a declarat război Ucrainei, Vladimir Putin a intrat în vizorul presei internaționale, care vânează detalii din cele mai nesemnificative, în aparență, despre liderul de la Kremlin.

Astfel, au început să apară din ce în ce mai multe povești care, puse cap la cap, creionează portretul președintelui rus.

Fost spion rus, dezvăluire despre Vladimir Putin: „A fost declarat inapt pentru că nu era capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua”

De exemplu, Serghei Jirnov, un fost spion rus din KGB, refugiat în Franța la începutul anilor 90, a declarat pentru cotidianul francez Le Figaro că Vladimir Putin ar fi fost declarat inapt pentru contra-spionaj de Institutul Andropov din Moscova.

Motivul face logică prin prisma întâmplărilor prin care trece această parte de lume, din cauza lui Putin. Acesta ar fi fost declarat inapt pentru contra-spionaj de Institutul Andropov din Moscova, pentru că nu ar fi fost capabil să evalueze impactul deciziilor pe care le lua.

Jirnov și Putin ar fi fost colegi la celebra instituție care pregătea spionii ruși.

„La finalul anului de studiu, instructorii l-au declarat inapt pentru că l-au considerat incapabil să evalueze corect deciziile pe care le lua și consecințele acestora asupra sa și asupra KGB.

A fost retrimis la Leningrad, înainte de a fi trimis în Republica Democrată Germană, și a fost ofițer de legătură într-un oraș de provincie. Pentru noi, spionii din KGB, acesta era un post fără importanță.

Iată că principiul lui Peter s-a verificat în toată splendoarea sa: locotenent-colonelul Putin și-a atins limita competențelor. Măcar o dată, spionajul rus nu s-a înșelat”, a declarat pentru Le Figaro fostul spion Serghei Jirnov.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.