Categories: Stil de viaţă

Horoscop 17-23 septembrie. Alina Bădic: Meditație în zonele care implică acte, autoritate sau dispută a puterii

Horoscop 17-23 septembrie. Alina Bădic: Meditație în zonele care implică acte, autoritate sau dispută a puterii

Urmează o perioadă de analiză profundă, în care trebuie să redescoperim cine suntem cu adevărat. Pentru că există un soi de neliniște, care ne răpește din liniștea sufletească lăsată de Dumnezeu!

Astrologul Alina Bădic prezintă predicțiile săptămânale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

„Configurație zmeu, cu Soarele pe al treilea decan în Fecioară, opus lui Neptun în semn de Apă, trigon Soare – Jupiter, Soare – Uranus, Pluto parte integrantă a acestei configurații astrale și Saturn afectat, retrograd, invitând la meditație în zonele care implică acte, autoritate sau dispută a puterii.

Cum ne poziționăm, ce evaluăm și de la cine învățăm? Cine suntem cu adevărat și cine ne vede așa cum suntem, și nu pentru ceea ce suntem la exterior? De analizat acest aspecte”, a spus Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 17-23 septembrie. Berbec- Ajutor divin

Ar fi interesant să înțelegeți prezența Nodului Nord și a lui Chiron în semn, o prezență destul de impunătoare. Nodul Nord vorbește despre karma, despre destinul pe care îl avem acum, așa că, cu siguranță, vă înscrieți pe o direcție de destin destul de concretă. Veți găsi o cale eliberatoare, veți găsi ceva ce ar putea fi comparat cu o vindecare, cu un ajutor divin! Trebuie să urmăriți către ce zonă vi se duce energia în această perioadă!

Taur- Atenție la subtilul situațiilor

Pentru voi, cheia perioadei este să înțelegeți din subtilul situațiilor! Sunteți o zodie destul de concretă, dar în această perioadă trebuie să treceți dincolo de concret, dincolo de aparență, dincolo de ceea ce este foarte palpabil. Le va merge foarte bine acelor nativi Taur care nu se ghidează exclusiv după preocupări concrete, ceea ce este valabil pentru toate semnele de Pământ în această perioadă. Trebuie să mergeți și pe preocupări elevate, care țin de evoluție spirituală, de cunoaștere!

Gemeni- Vă îndoiți de ceea ce sunteți

Acum aveți ocazia să vă îndoiți de voi! Când începi să te îndoiești de propriile tale certitudini, începi să nu mai ai reperul în ceea ce te privește. Astfel, unii dintre nativii Gemeni nu se vor mai recunoaște pe ei înșiși. Începeți să simțiți o îndoială la interior, iar asta vă sperie. Aveți o perioadă în care veți simți teama mai intens decât altădată, frici la care nu vă așteptați.

Horoscop 17-23 septembrie. Rac- Negocieri importante

Mercur se găsește chiar în casa de domiciliu, acolo unde a avut loc și Luna Nouă! În aceste zile aveți, cu siguranță, o relaționare interesantă și ați putea face negocieri de anvergură. Apar transformări mari în zona parteneriatelor pentru voi! Aveți un profil lunar foarte interesant, un șarm și o putere deosebită de a intra într-o relaționare emoțională cu cei din jur.

Leu- Aflați pe cine vă puteți baza

Ați realizat, pe undeva, care este punctul de putere – nu neapărat din punct de vedere financiar, ci dintr-o perspectivă a situațiilor, a lucrurilor și a persoanelor pe care vă puteți baza. Sunteți foarte influențați de prezența nodurilor lunare pe axa Berbec – Balanță. Pentru voi, este foarte important în această perioadă ce persoane păstrați și la ce persoane renunțați. Întrebarea de bază este cât mai sunteți capabili să dăruiți.

Fecioară- Mesaje surpriză

Pentru voi, lucrurile sunt și mai complicate decât în cazul Leilor! Există și nativi Fecioară care au înțeles cum stau lucrurile în plan spiritual și atunci nu vor mai avea nicio surpriză, dar sunt și nativi care în continuare se uită la Saturn și la Neptun în semn opus, în semnul Peștilor, și nu înțeleg deocamdată ce se întâmplă. Saturn și Neptun în semn opus, mai ales dacă vorbim despre axa Pești – Fecioară, pot fi necruțători din perspectiva unor mesaje. Cei care nu abordează viața spiritual sunt orbiți în această perioadă de o evidență care nu mai ține cont de propria voință.

Horoscop 17-23 septembrie. Balanță- Reorganizarea vieții

Vă puneți tot felul de semne de întrebare și încercați o reorganizare a vieții, dar totodată, și prin prisma solară, este posibil să existe și mici accente legate de ego. Stăpânii tabloului astral rămân Pluto, Saturn și Neptun, care se găsesc în case legate de planul personal. Există un soi de neliniște, care ne răpește din liniștea sufletească lăsată de Dumnezeu!

Scorpion- Polemică

Are loc o situație destul de specială, în sensul că aveți tot felul de principii care roiesc în jurul vostru, iar lucrurile care vă preocupă nu au neapărat o tentă concretă. Vă confruntați cu tot felul de discuții cu persoane care vin în viața voastră și vor să își spună punctul de vedere. Este o perioadă în care polemica este foarte importantă pentru voi, întrucât din această polemică înțelegeți foarte multe lucruri despre voi înșivă.

Săgetător- Care este zona de minus

Pentru voi, ca semn de Foc, este foarte important să urmăriți dacă există o devitalizare care vă agresează. Pe de altă parte, este foarte important să înțelegeți și unde este zona de plus în această perioadă. Veți face o desprindere semnificativă de o zonă care poate să nu fie neapărat legată de planul personal, dar care face referire la acesta.

Horoscop 17-23 septembrie. Capricorn- Sunteți pe drumul cel bun

Fiindcă sunteți guvernați de Saturn, iar Saturn a fost într-o relație de prietenie cu Luna, ați fost cu siguranță destul de zdruncinați de această conjuncție a luminariilor pe semn prieten, în semnul Fecioarei. Anumite lucruri au intrat pe un făgaș destul de pozitiv, destul de interesant. Cu siguranță, v-ați intersectat și cu lucruri ce par a reprezenta o opțiune bună. Vă întrebați destul de frecvent încotro se vor îndrepta lucrurile.

Vărsător- Proiecte financiare

La nivelul alegerilor personale, trebuie să speculați puțin propriile realități. Va veni și partea de recompensă! Este vorba despre proiecte importante în plan financiar și despre descărcări financiare. Aspectele astrale vorbesc despre foarte multe rigori pe planul domestic și este foarte important pentru voi în această perioadă cum vă raportați la membrii familiei.

Pești- Acceptarea adevărului

De ceva vreme sunteți gazdele lui Saturn și Neptun! Deși nu v-au plăcut niciodată lucrurile prea explicite și prea tranșante, tocmai aici este esența perioadei – a accepta adevărul, poate chiar uneori spus într-o formulă mai dură, într-o variantă în care și voi sunteți încurajați să spuneți lucrurile cu o anumită franchețe. Trebuie să vedem în această perioadă unde ne-am îndepărtat cel mai mult de noi, de matricea noastră, de ADN-ul nostru.

Recent Posts

Horoscopul săptămânii: Zodii destinate să sufere în săptămâna 20-26 mai 2024. Vezi care este cheia pentru a trece peste această perioadă

Horoscopul săptămânii: Potrivit predicțiilor astrale făcute de astrologi, trei zodii sunt destinate să sufere în…

14 minute ago

Leguma care scade colesterolul și protejează oasele. Reprezintă o adevarată comoară pentru sănătate

Legumele reprezintă un element de bază într-o dietă echilibrată și hrănitoare. În plus, scade colesterolul,…

34 de minute ago

Micul dejun care te va întineri. Restabilește prospețimea pielii

 Micul dejun nu numai că oferă energie pentru întreaga zi, dar dacă este selectat corect,…

53 de minute ago

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

11 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

12 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

12 ore ago

Citeste si: