Sari la conținut

O femeie a câștigat la loto peste un milion de dolari, dar a pierdut tot. Motivul e incredibil: „e karma”, susțin cei din jurul femeii

castig la loterie
Credit foto: Fox/Pexels/olia danilevich
O femeie a pierdut castigul loto

O femeie care a câștigat un jackpot uriaș la loterie a fost forțată să renunțe la el, după ce o instanță a decis împotriva ei. Și, pentru a înrăutăți lucrurile, ea a trebuit să-i dea câștigul fostului ei soț ca parte a procedurii lor de divorț.

Motivul? A ținut secretul câștigul de la loterie față de soțul său.

Există o mulțime de povești despre oameni care au câștigat foarte mult la loterie și apoi au pierdut totul după ce au cheltuit în exces pe lucruri de lux. Dar nu sunt atât de mulți câștigători care au fost nevoiți să renunțe la toți banii, mai mult, fiind obligați să-i dea cuiva cu care tocmai au decis că nu mai vor să aibă o relatie.

O femeie a câștigat la loto peste un milion de dolari, dar a pierdut tot

Denise Rossi, o femeie din California, a câștigat la loto peste un milion de dolari, cu 11 zile înainte de a solicita divorțul de soțul ei, Thomas Rossi, pe 28 decembrie 1996. Perechea era căsătorită de 25 de ani, dar acest câștig la loterie a venit exact la momentul nepotrivit.

Când cazul a ajuns în cele din urmă în instanță, un judecător a decis că femeia a încălcat legile privind divulgarea bunurilor și fondurilor și a acționat în fraudă sau răutate. În documentele de judecată, ea a susținut că nu vrea ca soțul ei să „pună mâna pe” câștigurile ei.

Soțul său nu a aflat despre câștig decât la aproximativ doi ani după divorț, când a primit o scrisoare de la o companie care plătește sume forfetare pentru câștigurile la loterie.

Scrisoarea era adresată fostei sale soții și spunea că firma respectivă „a ajutat sute de câștigători la loterie ca tine din toată țara să primească o sumă forfetară pentru valoarea actuală a viitoarelor lor plăți anuale la loterie”.

Avocatul bărbatului a obținut un ordin de judecată câteva zile mai târziu și a dus-o pe fosta lui soție în judecată.

Acolo, judecătorul a decis că fosta lui soție trebuie să-i plătească 20 de rate anuale de 66.800 de dolari, deși avocatul femeii a calificat decizia „foarte punitivă”.

Câștigurile au fost împărțite între Denise Rossi și cinci dintre colegii săi, care au câștigat împreună premiul de 6,6 milioane de dolari.

E vorba de karma

Connolly Oyler, avocatul ei, a spus că, dacă i-ar fi dezvăluit câștigul ei, ar fi putut-o ajuta să păstreze câștigurile.

„Aș fi putut argumenta cu succes că era proprietatea ei separată”, a spus el. „Sau ne-am fi certat și am fi ajuns la o oarecare adaptare. Dar judecătorul s-a supărat și i-a dat totul soțului”.

Denise a spus în instanță că biletul de loterie a fost un cadou de la un coleg de muncă. Judecătorul nu a fost de acord cu ea și a stabilit ca întreg câștigul de la loterie să-i fie dat fostului soț.

Lerner, avocatul lui Thomas, a destăinuit că clientului său i-au dat lacrimile când judecătorul Denner și-a anunțat hotărârea în instanță.

La rândul ei, Denise a recunoscut că a fost uluită de sentință și că deja se gândește la următoarea sa mișcare legală.

„Da, va fi un recurs”, a precizat avocatul ei, în timp ce avocatul lui Thomas a explicat că el ar numi-o altfel: karma.

„Poate că oamenii se vor gândi de două ori la ascunderea bunurilor în timpul partajului”, a spus Lerner, în timp ce judecătorul Denner a conchis: „Morala poveștii: se merită să fii sincer de la început!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.