Categories: Stil de viaţă

Horoscop 22- 28 ianuarie. Mesaje karmice. Astrolog: Perioadă importantă pentru începuturi

Horoscop 22- 28 ianuarie. Ultima săptămână din ianurie este ideală pentru comunicare, pentru stabilirea de noi proiecte, pentru atenție mărită la modul de comunicare.

Alina Bădic a dezvăluit că Luna Nouă în Vărsător este o invitație pentru ceva special.

„Lună Nouă pe primul grad în semnul Vărsătorului, în aspect de sextil cu Jupiter în primul semn de Foc în Berbec, o invitație pentru a începe ceva special, autentic, ceva care necesită inteligență superioară. Cum ne poziționăm, așadar, zilele acestea, ce putem începe și în ce context?

Este o perioadă foarte puternică din punct de vedere al începuturilor deoarece toate lunile noi de până pe data de 20 aprilie au loc pe primul grad în zodie, concomitent cu forța acțiunii dată de Jupiter în Berbec”, a spus Alina Bădic, potrivit B1 TV.

Horoscop 22- 28 ianuarie: Berbec- Creativitate și inventivitate

Beneficiați de prezența lui Jupiter, planeta expansiunii, în domiciliu. Ca prim semn de Foc, vă bucurați de această Lună Nouă care are loc pe primul grad în Vărsător, astfel că veți avea câteva zile cu totul și cu totul extravagante, inedite, și este bine să vă lansați în proiecte care să vă bucure. Sunteți invitați să fiți creativi, inventivi și nonconformiști!

Taur- Proiecte de suflet

Nu putem să nu observăm ce prestanță are Pluton, guvernatorul semnului vostru, în aceste zile! Veți face o achiziție foarte bună, care se justifică, dar, mai mult decât atât, aveți ocazia să puneți în practică proiecte la care ați visat o viață întreagă – și să le puneți în practică foarte bine! Partea financiară și cea sufletească se vor împleti. În această perioadă, foarte puțini dintre voi sunt implicați în proiecte care nu li se potrivesc sufletește.

Gemeni- Atenție la comunicare

Zilele următoare sunt foarte dinamice! Clar există sugestii din partea destinului și trebuie să luați o hotărâre sau, în orice caz, trebuie să dați anumite răspunsuri. Sunteți într-o perioadă în care este bine să știți exact ce și cui să spuneți, dar și cum să vă poziționați față de anumite persoane cu care aveți tot felul de înțelegeri. Pe de altă parte, este bine să vă feriți de polemică și certuri!

Horoscop 22- 28 ianuarie: Rac- Zile alerte

Este posibil să fie vorba despre o investiție, o achiziție sau chiar o datorie care trebuie plătită de urgență! Este ceva care, pe undeva, vine și „strigă” după voi, vine și vă solicită de o manieră destul de explicită, o sugestie că trebuie să faceți mai multe lucruri în forță. Ca atare, sunt câteva zile destul de alerte pentru voi, cu siguranță nu vă plictisiți!

Leu- Muncă excesivă

Pe undeva, există un exces, o activitate, o acțiune, o interacțiune în care sunteți implicați și care vă solicită puțin exagerat. Astăzi și mâine sunt zilele în care trebuie să vedeți ce vă devitalizează. Există un domeniu, o persoană, un proiect care nu neapărat că nu face parte din destinul vostru, dar vă epuizează! Poate că, în loc să dați atâta importanță acelei situații, n-ar strica să vă gândiți un pic să redirecționați acea energie către o zonă mai prolifică, mai productivă.

Fecioară- Oboseală

Sunt câteva zile foarte intense din perspectivă profesională și a spiritului de sacrificiu! S-ar putea să fiți siliți să munciți un pic pentru alții, să vă sacrificați, s-ar putea să vă simțiți foarte obosiți sau devitalizați. În orice caz, este important să faceți în așa fel încât să îi aduceți sufletului bucurie, chiar dacă sunteți solicitați pe mai multe paliere în această perioadă.

Horoscop 22- 28 ianuarie: Balanță- Multe schimbări

Este o perioadă încărcată de substrat! Guvernatorul zodiei voastre, Venus, se găsește într-un aspect destul karmic alături de Saturn, acest mare „profesor”. Aveți grijă deoarece sunt cam multe schimbări în viața voastră și s-ar putea să fie ușor exagerate. Energiei voastre, una tipic venusiană, îi priește mai mult zona armonioasă, zona calmă. Ca atare, aceste schimbări vin și vă atrag atenția cum că ar trebui să căutați să vedeți ce anume reprezintă o extravaganță mai mare decât ar fi cazul.

Scorpion- Analizați-vă viața

Sunt câteva zile intense din punct de vedere karmic! Trebuie să vedeți care este domeniul în care se descărcă această intensitate. Altfel spus, vine către voi un mesaj pe care trebuie să îl prindeți și să vă grăbiți să vă raportați la el. Nu prea aveți voie să vă faceți că nu înțelegeți ce vrea destinul de la voi.

Săgetător- Mesaj karmic

În aceste zile are loc o descărcare pe tot ceea ce ține de relațiile apropiate, de anturaj, fie că este vorba despre rude, vecini, colegi sau prieteni. Aceștia vin cu o notă de mesaj karmic, ba chiar ar putea fi vorba și despre o ușoară vendetă. Este obligatoriu să nu fie întreruptă absolut deloc alimentarea cu zona creativă, pentru că Jupiter este, totuși, pe casa creativității, ceea ce înseamnă că trebuie să continuați să aveți tot felul de preocupări care vă fac să vă simțiți creativi, veseli, optimiști.

Horoscop 22- 28 ianuarie: Capricorn- Surpriză

Pluton, în continuare pe grad anaretic, vorbește despre karmă, despre descărcări karmice, mai mult decât la orice altă zodie. Cu siguranță, în aceste zile, o să aveți o surpriză foarte plăcută în plan personal. Mesajul trebuie analizat cu mare forță – poate veni și sub forma unui vis – deoarece destinul vă dă de înțeles anumite lucruri, vă ajută, vă susține în aceste zile!

Vărsător- Mesaje

Fiți foarte atenți ce persoane au mesaje pentru voi în aceste zile, deoarece vi se transmit lucruri, chiar dacă ele vin sub forma unor reproșuri sau sub forma unor discuții în contradictoriu! Este bine să nu vă enervați, ci să ascultați, să îi oferiți interlocutorului și premisa de a avea dreptate. Tot ce este karmic nu este numai bine sau rău, nu este numai adevăr sau minciună, ci este puțin mai sofisticat și nu oferă o rezolvare rapidă a lucrurilor.

Pești- Informații importante

Câteva zile-mesaj, câteva zile în care primiți foarte multe informații direct din astral, de parcă ar coborî cineva și v-ar spune ce are de spus. Ar putea fi vorba despre o abordare nouă într-o zonă în care se presupune că sunteți maeștri și că aveți toate datele problemei. În altă ordine de idei, vă veți ocupa de probleme mult mai complexe și nu o să mai fiți atât de tributari acestui soi de suferință care v-a măcinat.

Recent Posts

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

27 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică