Categories: Stil de viaţă

Horoscop 26 martie- 1 aprilie. Marcaj puternic pentru ACEASTĂ zodie! Astrolog: „În următorii 29 de ani o să joace un rol semnificativ în viața voastră”

Horoscop. Pentru 26 martie- 1 aprilie, astrele preconizează o perioadă ce ține de relaționare, întâlniri, prieteni, familie, comunicare, mai ales pentru nativii din Berbec, Săgetător, Scorpion și Balanță.

Pe de altă parte, Gemenii se plictisesc, iar Leii vor avea parte de dezamăgiri. Vărsătorii sunt îndemnați să fie atenți la diferite semne și simboluri, iar pentru Pești va apărea un marcaj puternic, valabil pentru următorii 29 de ani.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2023.

„Cine deține controlul asupra fricilor noastre și scoate cele mai negre părți la lumină, care este zona care în viitor are nevoie să fie controlată?

Pluton este ultimul eveniment astral, el ne vorbește despre intrarea acestei misterioase planete în semnul Vărsătorului, acolo unde, până în 2044, va rămâne.

Care este, așadar, filosofia lui?”, a spus Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 26 martie- 1 aprilie: Berbec- Ocazii de care să profitați

Veți face tot posibilul să vă schimbați anturajul, să deveniți tot mai implicați în relația cu cei din jur! Vă veți intersecta cu tot felul de persoane, persoane cu care veți avea foarte multe lucruri în comun din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, acum aveți un factor de noroc peste medie și se vor ivi foarte multe ocazii pe care le veți folosi într-un mod extraordinar de armonios.

Taur- Investiții

Este o perioadă foarte interesantă din perspectiva socializării cu oameni la care țineți, care țin și ei la voi și cu care puteți intra acum într-o legătură destul de plăcută. Puteți face investiții împreună cu membrii familiei sau cu oamenii cei mai apropiați, puteți profita de pe urma oamenilor care vă îndrăgesc, puteți face lucruri plăcute ce țin de design, de vestimentație. În plus, aveți marea șansă de avea acest Jupiter pe casa credinței, pe casa liniștii sufletești, de parcă vi s-a luat o greutate din spate.

Gemeni- Plictiseală

Marte a ieșit din semnul vostru, ceea ce mai detensionează un pic lucrurile! În altă ordine de idei, este o perioadă în care vă plictisiți foarte repede și trebuie să aveți foarte multe idei și să luați legătura cu multe persoane, dar și una în care factorul de noroc crește cu cât cunoașteți mai mulți oameni și relaționați cu mai multă lume, în sensul că nu rezolvă cineva ceea ce rezolvă altcineva.

Horoscop 26 martie- 1 aprilie: Rac- Atenție la finanțe

Pluton în Vărsător ne vorbește despre fraternitate, despre faptul că trebuie să colaborăm cu cei care ne sunt din aceeași echipă, fie că este vorba despre colegi de serviciu sau prieteni de suflet. Este să identificăm această echipă și pe membrii săi, așa cum este bine să ne dăm seama într-o măsură semnificativă cum putem să colaborăm. Este o perioadă foarte intensă din punct de vedere financiar!

Leu- Dezamăgiri

Organizarea este foarte importantă! În această perioadă trebuie să avem un plan al zilei, să știm exact ce vrem să facem. Sfatul pentru voi este să nu insistați pe lucruri care nu vi se potrivesc, nu vă mai concentrați pe alții, nu vă mai gândiți la lucruri care nu ies așa cum v-ați fi dorit! Ar putea să aibă loc și diverse dezamăgiri.

Fecioară- Cunoaște-ți ghidul interior

Trecem la o stare de conștiință superioară și trebuie să păstrăm puțin timp și pentru noi! Cu Pluton în Varsător, are loc o mare transformare, iar eclipsele de anul acesta vor fi repere și zile-portal. Apropierea lui Saturn de Neptun în semnul Peștilor va veni cu niște marcaje în viața fiecăruia dintre noi. Ca atare, este absolut necesar să vă găsiți ghidul interior!

Horoscop 26 martie- 1 aprilie: Balanță- Relații karmice

În relațiile de suflet, în relațiile care au corespondență sufletească, energia se tot modifică în această perioadă, cu puternicul magnetism pe care îl aduce Pluto. Apar tot felul de relații karmice și are loc un adevărat rulaj energetic. Altfel spus, o să vedeți că persoanele din jurul vostru, cele care joacă un rol important în viața voastră, oamenii dragi, încep să aibă un aplomb deosebit.

Scorpion- Relaționare

Foarte multe planete se află în semn opus, iar ele vin cu o serie de lucruri care nu au neapărat o legătură direct cu voi, dar care vă impactează. Vă puteți pregăti pentru un alt soi de relaționare cu cei din jur. Foarte mulți dintre voi vor dori să își clarifice o mulțime de lucruri în raport cu ceilalți – nu este vorba neapărat de oameni cu care vă întâlniți zilnic, ci unii care apar din când în când viața voastră și care vă pot spune chestiuni relevante.

Săgetător- Lecții

Pluton a intrat pe casa a III-a, casa relaționalului, ceea ce înseamnă că această zonă o să devină foarte dinamică. Ea nu o să mai fie atât de punctuală cum a fost cu Saturn pe casa a III-a, așa că acum apar persoane cu care aveți o dinamică foarte puternică. Dacă până acum vi s-a părut că ați făcut foarte multe lucruri într-un anumit domeniu și nu s-a întâmplat nimic, Pluton pe casa a III-a vine și arată unde trebuiau să se ducă lucrurile și cum veți integra toate aceste lecții pe care le-ați învățat cu Saturn pe casa a III-a.

Horoscop 26 martie- 1 aprilie: Capricorn- Transformare

Se presupune că ați cam transformat ce era de transformat din perspectiva personalității, ba chiar și fizic, fie că ați slăbit foarte mult sau v-ați schimbat stilul vestimentar – în orice caz, s-au schimbat foarte, foarte multe lucruri. Saturn în Pești vorbește despre o curățenie generală pe care cu toții trebuie să o facem, așa că e important să vă păstrați prietenii care chiar vă ajută să vă maturizați și pe care și voi, la rândul vostru, îi ajutați să se maturizeze.

Vărsător- Atenție la semne și simboluri

Trebuie să vedeți care este acel domeniu de viață care începe să vă răscolească puțin mai mult. Pe undeva, niște semne și o simbolistică vor exista, va fi un domeniu în care energia va înregistra un surplus. Experiențele de viață vor deveni puțin mai explicite, vor avea loc tot felul de situații care vor interfera cu viața voastră de o manieră magică.

Pești- Marcaj puternic pentru următorii 29 de ani

Saturn în semnul vostru, un marcaj foarte puternic, vorbește despre o maturizare care în următorii 29 de ani o să joace un rol semnificativ în viața voastră. Veți pune la punct toate acele domenii care până acum, oarecum, au rămas într-o zonă de umbră sau una în care ați fost ceva mai indulgenți. Saturn vine acum cu un soi de exces de zel în zona respectivă!

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

4 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

5 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

5 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

6 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

6 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra