duminică, noiembrie 27, 2022

Horoscop 9-15 octombrie. Revelații personale. Alina Bădic: Anumite dușmănii karmice pot fi transformate în ceva pozitiv, pentru ACEASTĂ zodie

E o perioadă ideală pentru aflarea misiunii personale pentru fiecare dintre noi.

În ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, de la B1TV, astrologul Alina Bădic a prezentat detaliat predicțiile astrale pentru săptămâna 9 – 15 octombrie 2022.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

„Venus în domiciliu alături de Soare, Uranus conjunct cu Nodul Nord, Mercur pe grad anaretic în domiciliu, Jupiter în semn de foc opus Micului Benefic, toate determină un algoritm unic, acela de a ne întreba care este poziționarea Ideală în fața regulilor Universului în momentul de față.

Ce avem de făcut? Ce intersecții ne vorbesc despre misiunea noastră și, nu în ultimul rând, cine suntem de fapt”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Horoscop 9-15 octombrie: Berbec – Noroc

Sunt câteva elemente de mare forță pentru nativii Berbec. Factor de noroc destul de mare. Sunt încurajați să participe la tot felul de acțiuni, activități, evenimente care îi poziționează pe o linie de Destin favorabilă.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Șansa e de partea Berbecilor, mai ales a celor care se știu foarte activi, curajoși, care vor să facă lucruri de mare forță.

Luna Plină de pe 9 octombrie e foarte solicitantă, în sensul că există posibilitatea unei revelații, a unei conexiuni cu ceva ce trebuie să se petreacă foarte important în destinul lor.

Taur – Investiții benefice

Un moment de forță. Investițiile capătă o turnură benefică. Taurii se vor bucura de ceva recompensă, câștig, cadouri, favoruri financiare din partea anturajului.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău când bei vin fiert. 5...

Trebuie luată în serios zona de muncă, serviciu, execuție, bani. De aici poate veni satisfacția. Taurii se pot pune aici în valoare semnificativ.

Gemeni – Călătorii

Gemenii pot avea tot felul de călătorii, activități în care sunt implicate mai multe persoane. Autoritățile sau oamenii cu putere de decizie chiar au putere de decizie asupra lor.

S-ar putea să fie nevoie să facă o alegere profesională, oarecum obligați de Univers, în cazul celor care încă nu sunt pe drumul lor, de a face lucrurile din tot sufletul lor. Trebuie să încerce să facă lucrurile foarte intens. Destinul îi obligă să facă totul din suflet.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Horoscop 9-15 octombrie: Rac – Săptămâna organizărilor

Trebuie să regleze conturile atât la locul de muncă, cât și în familie. Trebuie să se impună pe undeva. Trebuie să încerce să ordoneze, să organizeze lucrurile, așa încât ei să fie cei care beneficiază de anumite situații.

La muncă s-ar putea să apară o sugestie de a face lucrurile diferit. Sunt foarte atenți și receptiv, chiar dacă anumite prrsoane îi pot agita.

Leu – Promisiune benefică

Pot semna un contract sau participa la semnarea unor contracte, la o discuție, o promisiune care va avea o consecință extraordinar de benefică chiar pe data de 9 octombrie, când e Luna Plină. Discuțiile au o greutate cu totul și cu totul ieșite din comun chiar pe 9.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Trebuie să gândească o strategie pentru atunci. Cu siguranță au prieteni cu care relațiile pot fi ușor tensionate, în sensul că înțeleg dimensiunea pe care Universul vrea s-o dea acestor relații. Nu înseamnă că acei oameni nu sunt sinceri, ci că apar niște tensiuni care transmit un mesaj.

Fecioară – Confuzie

Fecioarele trebuie să înțeleagă valoarea finanțelor. 9 octombrie e o zi importantă pentru Fecioare din punct de vedere al deciziilor în plan financiar. Și data de 23 octombrie, cu Saturn pe Casa Serviciului. Deci s-ar putea să ia o o hotărâre până la jumătatea lunii.

Fecioarele oricum sunt destul de agitate în plan profesional. Vor să facă foarte multe lucruri, dar le scapă ceva. E o confuzie la nivel de parteneriate, asocieri. Trebuie să fie foarte atente pentru că Destinul încearcă să le comunice ceva.

Horoscop 9-15 octombrie: Balanță – Comunicare

Aici sunt alte aspecte foarte puternice. Balanțele trebuie să discute, să comunice, să-și explice punctul de vedere. E foarte multă tensiune în zona domestică. Pluto aduce tot felul de schimbări în viața lor. Fie casele se schimbă, fie membrii familiei îi solicită foarte mult.

N-ar strica să aibă și ele niște proiecte pe care să nu le comunice tuturor. Există și un fel de plan pe care și-l fac în sinea lor. Vor să facă un fel de surpriză celorlalți. Fluctuații în plan financiar.

Scorpion – Introspecție

Scorpionii au un moment de introspecție foarte puternic, care vine într-un moment foarte intens. Luna octombrie pentru Scorpioni este un indice important de investiții și de relansare în anumite proiecte pe care le pot gândi altfel.

Pot fi și mai curajoși, pot apărea persoane care le incită în acest curaj al lor.

Scorpionii pot semna contracte de mare forță, dar trebuie să fie atenți pentru că nimic nu e ce pare a fi în această perioadă.

Săgetător – Intuiție bună

Săgetătorii pot pune în practică ceva de mare forță. E ceva ce poate avea o aplicabilitate interesantă, cu concretizare în plan financiar, dar e și ceva cu o relevanță emoțională, legată de oameni la care ei țin și care sunt prinși în acest proiect.

Săgetătorii intuiesc foarte bine ce au de făcut. Pot comunica cu persoane care au impact asupra lor, persoane cu funcții, cu autoritate financiară sau de care depind într-un fel sau altul. E obligatoriu să discute cu cât mai multe persoane despre care știu că le pot ajuta, pentru că Universul lucrează în favoarea lor.

Horoscop 9-15 octombrie: Capricorn – Curaj

Tot ce ține de planul financiar e foarte important. Trebuie să se implice în proiecte și acțiuni de mare impact. Pot avea curaj din toate punctele de vedere. Universul îi sfătuiește să fie mai mult decât curajoși.

Trebuie să meargă de o manieră intuitivă pe promisiuni, contracte, discuții. Pot provoca oameni la discuții, convoca ședințe, merge la evenimente. Pot face achiziții, se pot implica în tot felul de activități cu oameni importanți.

Vărsător – Discuții

Destinul s-ar putea să-i oblige să poate discuții cu oameni specializați pe discuții, oameni care asta fac toată ziua (să susțină interviuri ca angajat/angajator, să susțină un punct de vedere, să negocieze ceva).

Dacă știu cum să se poziționeze, pot obține lucurri impresionante, surprinzătoare chiar și pentru ei. Nu contează dacă sunt șefi sau subalterni, ci cum negociază. E bine să socializeze cât mai mult și sigur vor benefica de sprijinul unor persoane rafinate în domeniile lor. Avantajați cei care lucrează în domenii artistice.

Pești – Ajutor pentru cei din jur

Destin foarte favorabil în perioada următoare. Peștii sunt în situația de a-i putea ajuta pe cei din jur. Mulți vor fi preocupați mai mult de destinul altora decât al lor. E bine să discute cu oameni cu care se simt bine emoțional, în care au încredere.

Există posibilitatea de a transforma anumite dușmănii karmice în ceva pozitiv. Pot rezolva o problemă de familie care trenează de ceva vreme.

Pot înțelege lucrurile în adevăratul sens al cuvântului, po descifra lucrurile din punct de vedere karmic. Pot regla lucrurile cu persoane cu care erau certați până acum. Condiția e să mențină puritatea, să înțeleagă unde au greșit ei și unde au greșit ceilalți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private