Categories: Ştiri sănătate

Horoscop 27 noiembrie- 3 decembrie cu Alina Bădic. Investiții noi și schimbări sub protecție divină pentru ACEASTP zodie

Horoscop Alina Bădic: Urmează aspecte de mare intensitate

Astrele favorizează nativii dispuși să-și analizeze greșelile, să le regrete și să nu le mai repete.

În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2022, potrivit astrologului Alina Bădic, trebuie să înțelegem „mesajele care ne vizează – nu numai pe noi, cei din viața actuală, ci și pe noi, cei din alte vieți”.

„Aspecte de mare intensitate săptămâna ce urmează și aș vrea în mod special să insistăm asupra unui aspect care ne va vorbi despre noi și despre evoluția noastră spirituală, până pe 20 decembrie 2022. Vă invit, așadar, să înțelegeți cu adevărat care sunt mesajele care ne vizează – nu numai pe noi, cei din viața actuală, ci și pe noi, cei din alte vieți”, a spus Alina Bădic, potrivit B1 TV.

Horoscop 27 noiembrie- 3 decembrie cu Alina Bădic: Berbec- Repoziționare

Pentru voi, Jupiter și Neptun se găsesc pe Casa a XII-a, o casă care vorbește despre vise, despre planuri, dar și despre elemente legate de iluzie.

Ca atare, vă veți reevalua zona idealurilor și a planurilor de viitor într-o variantă în care vă gândiți cu siguranță dacă faceți bine ceea ce faceți, dacă nu cumva ar fi trebuit să gândiți lucrurile altfel. Este vorba și despre o ușoară repoziționare.

Taur- Atenție la oboseala acumulată!

Sunteți puțin mai obosiți decât de obicei și aveți un sistem nervos un pic mai surescitat, dar nu pentru că așa v-ați dori, ci pentru că de câte ori Uranus este găzduit de o zodie, zodia respectivă este mai surescitată.

Acest Uranus rebel vorbește despre zguduirea unor situații pe care noi le credeam stabile. În această perioadă vă este foarte greu să aveți stabilitate.

Gemeni- Investiții noi

Vă bucurați de o șansă din punct de vedere profesional și s-ar putea să aveți ocazia să deveniți cunoscuți! Altfel spus, este o șansă către un anumit soi de notorietate. Casa carierei devine foarte explicită, dar nu neapărat în modul în care vă așteptați.

Poate să apară o oportunitate de relansare sau de a face o investiție nouă, o schimbare, dar totul sub protecție divină!

Horoscop 27 noiembrie- 3 decembrie cu Alina Bădic: Rac- Atenție la așa-zișii prieteni

În această perioadă nu vă veți confrunta cu oameni care vă spun direct ceea ce gândesc. Diverse persoane mai puțin oneste vor veni către voi cu tot felul de provocări.

Ar trebui să fiți foarte distanți cu astfel de elemente și trebuie să găsiți punctul care vă echilibrează cel mai mult, soluția! Gândiți-vă ce vă echilibrează atunci când cineva vă enervează!

Leu- Creativitate maximă

Zona de creativitate este la rang de cinste în aceste zile. Poate chiar și să apară o persoană care vă va inspira. Omul cât trăiește învață și este foarte bine să ne alegem mentori și să învățăm lucruri în această perioadă.

Veți reuși să puneți cap la cap anumite situații și proiecte și să ajungeți la un produs final foarte consistent!

Fecioară- Mesaje de la cei apropiați

Pentru voi, conjuncția Neptun – Jupiter se găsește pe casa partenerului de viață. Evident, ca orice semn mercurian, nativii Fecioară sunt interesați destul de mult de oameni cu care pot interacționa, cu care se pot intersecta – ca atare, trebuie să învățăm și de la acești oameni!

Conjuncția vorbește despre acea oglindă astrală, o oglindă astrală în fața căreia cu siguranță ați fost puși până pe data de 23 noiembrie.

Horoscop 27 noiembrie- 3 decembrie cu Alina Bădic: Balanță- Poziție favorabilă la locul de muncă

Majoritatea nativilor Balanță se află într-o poziție foarte favorabilă la locul de muncă – altfel spus, vă priește locul în care sunteți, puteți avea o oarecare notorietate.

Ba chiar puteți să deveniți personaje la job, fără să vă străduiți foarte mult, fiind doar simpatici, benefici, optimiști și punând în slujba colegilor și a angajatorului tot ceea ce știți să faceți mai bine.

Scorpion- Proiecte noi

Trecerea Soarelui prin semnul vostru v-a pus tot felul de semne de întrebare și v-a făcut să dinamizați mai multe proiecte, iar acum există un clusterum pe casa banilor făcuți prin forțe proprii.

Puteți găsi diverse metode noi pentru a produce, pentru a investi și pentru a tezauriza ceea ce deja aveți. Vă veți implica foarte consistent în anumite proiecte care pot fi destul de tonice din perspectiva achizițiilor.

Săgetător- Posibile conflicte

Soarele a intrat în semnul vostru, alături de Venus și Mercur, o asociere foarte frumoasă care creează, totuși, și niște aspecte tensionate cu Marte, aflat în semnul Gemenilor. În aceste zile există o ușoară predispoziție la conflicte, mai ales pe zona principiilor.

Soluția este să vă îndreptați energia către o zonă foarte constructivă! În altă ordine de idei, este vorba despre foarte multă relaționare, una care are și aspecte pozitive.

Horoscop 27 noiembrie- 3 decembrie cu Alina Bădic: Capricorn- Conștientizarea blocajelor

Vor fi discuții, vor fi asocieri pe care ni le propune destinul, un foarte bun „regizor” în această perioadă. Saturn vă invită să fiți flexibili și vine cu un factor de ajutor, în sensul că începeți să simțiți de ce s-au întâmplat anumite lucruri, unde au fost blocajele.

Cu siguranță ați avut tot felul de stări și trăiri de o manieră în care ați înțeles foarte multe lucruri, dar nu prin prisma vieții concrete, ci prin prisma spiritualului.

Vărsător- Restanțe karmice

Saturn vine cu restanțele karmice și ne corijează ca un instructor foarte strict care dorește să ne verifice exact acolo unde nu am învățăt. Este interesant să urmăriți care este domeniul în care vă simțiți constrânși și urmăriți, de parcă acest „inspector” v-ar studia mișcările și reacțiile, pentru că acolo este problema.

Atunci când Saturn tranzitează semnul nostru, adică o dată la 29 de ani, se spune că trebuie să ne maturizăm!

Pești- Atenție la dezinformări

Ar fi bine să fiți foarte atenți la toate dezinformările care pot să apară în această perioadă. Se pot ivi tot felul de disensiuni la nivel verbal sau la nivelul acțiunilor. Sunt câteva zile cu grad mare de disimulare și pot să existe vorbe mincinoase!

Mare atenție să nu fiți deturnați de la acțiuni de mare importanță! În această perioadă, fiecare persoană are o misiune.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

7 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

7 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

8 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

8 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

9 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

9 ore ago

Citeste si: