joi, decembrie 1, 2022

Cum va arăta lumea în 2030: vor fi mai mulți bunici și mai puțini nepoți. „Suntem într-un război global pe mai multe planuri”

Ne aflăm deja într-o perioadă dificilă, tensionată, într-un moment de declic. Cum trebuie să ne comportăm în aceste condiții? Ce trebuie să facem, pentru a nu aduce și mai multă negativitate lumii în care trăim?

Parapsihologii Stelian Chivu și Gigi Chivu au explicat în emisiunea 360 de grade, de pe B1TV, că trebuie să ne întoarcem la spiritualitate, la credință și să ne preocupăm mai mult de sufletele noastre.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Lumea în 2030: vor fi mai mulți bunici și mai puțini nepoți

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre profeții și previziuni.

„Futurologia, de exemplu, e știința care analizează profund viitorul. Viitorul nu prea e roz. Cam până în 2030 – și sunt calcule, nu sunt profeții, sunt extrem de multe analize din punct de vedere al sociologiei – vor fi mai mulți bunici și mai puțini nepoți, vor fi mai mulți roboți și mai puțini muncitori, vor fi mai multe calculatoare și mai puține creiere. E deja un semnal de alarmă și lista continuă.

Iată că acum, la final de 2022, că urmează un sfârșit care o să abunde în profeții, e nevoie să ne trezim și să facem ceva. Poate nu putem să facem pentru ceilalți, dar să facem pentru noi, să ne trezim mental.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

De exemplu, se vorbește despre inteligența artificială. Da, ea e necesară. Dacă tu folosești inteligența artificială, e minunat, dar dacă ea te folosește pe tine, ajungem să certificăm sau să construim chiar viitorul din 2030.

Dacă rămâi ancorat în materialitate, poți să ai doar materialitate, dar timpul și bani se duc rapid. Dacă tinzi și către spiritualitate, suflet, credință, Dumnezeu sau cum vrei să-i spui, fă ceva! Că mergi la sală, la biserică, faci drumeții în natură, acte de caritate, orice, dar fă ceva! E un mesaj esențial”, a declarat Stelian Chivu, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Suntem în desfășurarea unui război global, pe mai multe planuri

La rândul său, Gigi Chivu a atras atenția asupra perioadei în care ne aflăm.

„Suntem, se pare, nu în pragul, ci în desfășurarea unui război global pe mai multe planuri: informațional, alimentar, energetic, vedem cu toții asta.

Trebui să ne trezim și să venim în întâmpinarea temelor de viață, apelând și la elementele de vârf ale cunoașterii cum ar fi știința, spiritualitatea, astrologia, parapsihologia, dar și a liderilor de conștientizare care ne ajută să conștientizăm momentul prezent”, a subliniat și parapsihologul Gigi Chivu.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private