Categories: Stil de viaţă

Horoscop 29 oct.- 4 nov. Alina Bădic: anumite lucruri par nedrepte sau vă șochează! Eclipsa de Lună vine cu descărcări karmice

Horoscop 29 oct.- 4 nov. În săptămâna aceasta, zodiile vor fi puse la încercări complicate, generata de Eclipsa de Lună care vine cu descărcări karmice.

Astrologul Alina Bădic avertizează că, deși unele lucruri pot părea nedrepte, există un înțeles mai profund, care își va descoperi sensul, la un moment dat.

„Eclipsă de Lună (…) care aduce iar în discuție tema descărcărilor karmice. Ce avem de împărțit și cu cine? Jupiter opus acestor conjuncții din semnul Scorpionului aduce lucruri care se complică oarecum inutil, și totuși cu un scop care inițial ne scapă.

Pluto cuadrat nodurilor lunare și luminariilor, de asemenea, aduce conflicte de mare anvergură legate puternic de ceva ce a rămas nedescărcat, ceva ce acum începe să se manifeste.

Nu vă tulburați dacă anumite lucruri par nedrepte sau vă șochează! Avem ceva de înțeles din tot ceea ce ni se întâmplă”, a spus Alina Bădic, la B1 TV.

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 29 oct.- 4 nov. Berbec- Punct de cotitură

Este vorba despre o descărcare pe axa 2.8, o descărcare care vă influențează foarte mult zona financiară și nu numai – tot ceea ce ține de lucrurile pe care le dețineți! Cu siguranță, aveți și un punct de cotitură! Există anumite puncte în care trebuie să luați atitudine chiar dacă efortul este puțin mai mare, chiar dacă este o perioadă în care trageți mai mult. Descărcările karmice vorbesc despre lucruri care nu trebuie amânate!

Taur- Cadou divin

Karma de ignoranță există și pentru voi. În mod evident sunteți destul de compatibili cu semnele de Pământ. Ca atare, Venus în Fecioară nu ar trebui să destabilizeze, ci ar trebui să aveți realizări destul de frumoase. Nativii Taur cărora le merge foarte bine din punct de vedere financiar în această perioadă ar trebui să știe că li se cuvine acest cadou divin!

Gemeni- Lecție

Pentru voi, Eclipsa de Lună presupune o anumită fragilitate! Este vorba despre o descărcare karmică, care afectează efectiv zona sufletească, într-un mod direct, fără echivoc. Există o karmă, există o lecție! S-ar putea să fie vorba și despre o restabilire a principiilor de viață. Încurcătura în care vă aflați este una karmică și nu este chiar atât de simplă, cu toate că ea ar putea să pară că a plecat de la o neatenție a voastră.

Horoscop 29 oct.- 4 nov. Rac- Ceartă

Zile foarte puternice pentru voi! Totuși, ca orice Eclipsă de Lună, ea aduce și o inflamare. Opoziția cu Jupiter poate vorbi despre dezordine, poate vorbi despre neatenție, poate vorbi despre greșeli legate de organizare. Sunteți destul de descumpăniți și de deranjați de faptul că uneori viața voastră poate fi scurtcircuitată de tot felul de situații care vă deturnează de la drumul vostru. Eclipsa vorbește și despre polemică, despre ceartă.

Leu- Conflict

Deveniți foarte euforici dintr-o dată și ieșiți la rampă. O vreme, acest aspect a fost înlocuit cu ideea de sacrificiu și nu ați mai fost atât de mult în centrul atenției. Există un mic conflict între o serie de propuneri profesionale și membrii familiei sau persoanele care au un cuvânt de spus în plan personal. Mare atenție cum gestionați această zonă! Este vorba și despre o descărcare karmică.

Fecioară- Recompensă financiară

În cazul vostru avem de-a face cu o încununare a unor eforturi pe care le-ați făcut în ultima vreme. Veți avea rezultate interesante, inclusiv din punct de vedere financiar. Muncă vă recompensează! Astrele vă atrag atenția asupra șansei pe care o aveți în plan financiar. Cu siguranță, veți avea o perioadă în care creșteți incredibil din această perspectivă și ar trebui să vă asumați că tot creșteți financiar și că lucrul acesta este binemeritat.

Horoscop 29 oct.- 4 nov. Balanță- Rezolvări ale problemelor

Pentru voi, vremurile sunt foarte puternice pe tot ceea ce ține de aprecierea lucrurilor pentru care ați muncit. Găsiți o nouă perspectiva, un lucru esențial. Toate problemele se vor rezolva în această perioadă în moduri atipice, pentru că și problemele voastre din această perioadă sunt complet etipice. Astrele vorbesc despre a lua măsuri acolo unde ați tot amânat.

Scorpion- Lipsă de concentrare

Astrele vă pot provoca un deficit de concentrare. Este de parcă puteți să întrerupeți o activitate fix atunci când este punctul culminant, punctul de maxim, dintr-un motiv sau altul. Este foarte important să identificați ce anume vă perturbă, de ce v-ați legat în exces! Poate v-ați legat foarte mult de bani, de o persoană, de o activitate, de un anumit aspect fizic, și ceva acum vă agită, vă agresează de-a dreptul.

Săgetător- Revelații

Resimțiți din plin o puternică descărcare karmică deoarece eclipsa are loc pentru voi pe axa 6.12. Ca atare, este un moment în care au loc tot felul de revelații. Practic, puteți înțelege de ce vă aflați într-o anumită ecuație din punct de vedere profesional, cum vă puteți pregăti pe viitor. Eclipsele sunt niște momente de cotitură și dau un simț al direcției.

Horoscop 29 oct.- 4 nov. Capricorn- Atenție la oamenii din jur

Eclipsa vine cu o morală! Pentru voi nu este atât o agresiune cât este o morală. Trebuie să înțelegeți de ce anumite persoane vă sunt alături, iar altele nu mai sunt, sau de ce unele sunt, dar nu în aceeași formă ca până acum, și trebuie să înțelegeți care sunt acele persoane pe care vi le doriți în jurul vostru cu tot dinadinsul. Totuși, din alt punct de vedere aveți și o supărare, pentru că Pluto, pe care îl găzduiți, nu are cum să nu vă faulteze tocmai pe voi.

Vărsător- Observare fără implicare

Aveți o perspectivă foarte interesantă în ultima vreme, dar cel mai interesant ar fi să adoptați o poziție în care nu reacționați, nu ripostați, ci pur și simplu stați de veghe. Totuși, forța vine de la Neptun și de la Uranus! Ca atare, recomandarea ar fi să găsiți tot felul de activități care să vă abată atenția de la probleme, de la situații care sunt imperfecte și nu funcționează.

Pești- Discuții importante

Pentru voi, eclipsa este interesantă. Contează foarte mult ce veți discuta, cu cine, ce promisiuni vi se fac, de către cine vi se fac aceste promisiuni, cum vă raportați la orice fel de înțelegere, negociere. Altfel spus, orice discuție din această perioadă ar cam trebui să fie bătută în cuie din perspectiva mesajului transmis.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

10 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

10 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

11 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

11 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

12 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

12 ore ago

Citeste si: