Categories: Stil de viaţă

Horoscop 8-14 ianuarie. Atenționare pentru ACEȘTI nativi. Astrolog Alina Bădic: O discuție le poate schimba viața

Horoscop 8-14 ianuarie. Atenționare pentru ACEȘTI nativi. Astrolog Alina Bădic: O discuție le poate schimba viața

 Predicțiile astrale pentru săptămâna 8 – 14 ianuarie 2023 vin cu surprize și atenționări pentru majoritatea semnelor zodiacale.

„Care e realitatea ta în 2023? Vrei să scapi de anumite lucruri care te agresează? Nu trebuie să fii într-un loc diferit, fii o persoană diferită! Cum să-și păstrezi sufletul netulburat în noul an? Privește lucrurile în față și încearcă să le înțelegi așa cum sunt. Ești conștient de puterea pe care o ai în interior? De rolul pe care-l ai în Univers? Vrei să fii mai bun?

Vechea viață pare lipsită de sens? Nu ezita să abordezi și să ai o nouă motivație un nou mod de a fi

Poți încerca să-ți descoperi adevăratul potențial, să-ți dirijezi energia către domenii constructive. Află care e punctul tău de viitor în 2023, către ce domeniu simți atracție la începutul anului, în ce direcție simți nevoia să acționezi, care e zona pe care vrei s-o dezvolți în 2023. Poate acolo unde lucrurile au stagnat în 2022, poate acolo unde simți că ești subapreciat sau unde ai vrea să înlocuiești eșecul cu o victorie… Definește ce e imporitant pentru tine chiar într-un contextul în care nu pare o prioritate acest lucru. Cu siguranță, însă, e!

Cu reevaluarea spirituală, cu Saturn în Pești, vom înțelege la ce nivel energetic ne aflăm cu adevărat. Ai nevoie să evaluezi lucrurile și prin prisma unei analize obiective. Rațiunea nu te mai ajută? Poate nu mereu acesta e răspunsul. A sosit momentul să lași intuiția să te ghideze poate mai mult decât rațiunea.

Elimină gândurile care te poluează și emoțiile joase. S-ar putea să apară amintiri care te conectează cu alte vieți Nu le ignora, încearcă să le înțelegi!

Vechea viață pare lipsită de sens? Nu ezita să abordezi și să ai o nouă motivație un nou mod de a fi. Nu te teme, va apărea și partea autentică a vieții tale.

Pentru 2023 nu imita potențialul altora, descoperă propriul tău potențial. Fiecare are o linie unică de Destin. Aliniază viața ta pulsului Divin și nu vei experimenta nimic neplăcut.

Să fim înțelepți și să înțelegem că până și o experiență mai puțin plăcută poate fi o mare realizare prin prisma învățăturilor pe care ni le oferă”, a afirmat Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop 8-14 ianuarie: Berbec- Posibil conflict

Pentru Berbeci urmează o perioadă deosebit de puternică. Ce poate fi mai dinamic decât să ai Marele Benefic, cea mai mare planetă a Sistemului Solar în semnul tău? Au o perioadă de început de an destul de specială.

Marte, guvernatorul lor, își începe anul retrogradând. Zilele acestea s-ar putea găsi în fața unei situații care provoacă o anumită stare de conflict. Nu e unul care i-ar putea speria, dar trebuie să vadă care e atitudinea cea mai favorabilă pe care ar putea s-o aibă.

Trebuie să fie dinamici, să înceapă ceva într-un domeniu în care se simt ca peștele în apă. E un imbold cu care Jupiter vine. Mulți Berbeci parcă renasc, simt că sunt alte persoane.

Taur- Atenție la emoții

O potențare a numitor emoții, a unui soi de energie în jurul lor care va da de înțeles ce îi nemulțumește și ce îi mulțumește. Nu trebuie exagerată nemulțumirea acolo unde ea apărut zilele trecute, dar nici nu trebuie ignorată. Unde Taurii au simțit o infuzie energetică zilele trecute trebuie plusat.

Din 12 ianuarie s-ar putea să existe mici conflicte, situații cu care nu sunt confortabili financiar, dar care se pot rezolva. Au tot felul de idei, personaje în jurul lor, oameni care par când au nevoie de ei. Din 18 ianuarie se redinamizează lucrurile. 21 ianuarie e o zi portal foarte importantă pentru a începe ceva.

Gemeni- Atenționare pe bani

Perioadă ușor mai dinamică decât poate și-ar dori Gemenii. E o perioadă în care nu se plictisesc. Se pune problema unei inevstiții, există o atenționare vizavi de bani. E bine să se gândească cum să se poziționeze din punct de vedere financiar. Au o hotărâre foarte importantă de luat în plan financiar.

Din 22 ianuarie urmează lucruri foarte interesante pentru Gemeni. Vor experimenta tot felul de situații care, chiar dacă îi scot din zona de confort, îi pun pe o direcție extraordinar de fructoasă. S-ar putea să aibă reușite foarte frumoase doar pentru că au ieșit din zona de confort.

Horoscop 8-14 ianuarie: Rac- Realizări în carieră

Racii trebuie să-și înțeleagă visele. Pluton, care a fost destul de agresiv pe semnul opus, Capricornul, a răsturnat, a răscolit anumite situații în ultimul an, iar acum trebuie să se ”împrietenească” cu ele.

Poate a venit momentul să insiste din nou pe acele zone în care au avut anumite obiective pe care nu au reușit să și le îndeplinească. Ar trebui să aibă mai multă încredere în ei. Planul relațional trebuie evoluat cu foarte multă atenție, să nu se întoarcă într-un trecut dacă el e complet nefavorabil.

Evaluările trebuie să se facă foarte corect. Să încerce să-și găsească mentori, oameni cu care să se sfătuiască. Zona carierei le va aduce multe realizări.

Leu- Lipsă de energie

Deficit de vitalitate. Leii au senzația că nu au energie să facă toate lucrurile pe care și le doresc. Această situație nu va dura mult, iar din 20 ianuarie vor fi foarte multe situații în care lucrurile se dinamizează.

Cel mai important, și o veste foarte bună, e prezența Soarelui până pe 17 mai în semnul Berbecului, semn prieten. Cu siguranță vor avea foarte multe oportunități, situații în care pur și simplu le va surâde norocul. Trebuie să-și stabilească mai multe țeluri, mai ales la început de an.

Fecioară- Discuție puternică

Mercur retrograd în Capricorn aduce până pe 18 ianuarie un soi de invitație către relanseare în proiecte pe care le-au abadonat. Zilele acestea pot încerca asocieri, afaceri, negocieri foarte profitabile. În urma negocierilor de acum ar putea avea mari beneficii financiare.

De asemenea, ar putea întâlni persoane cu care să facă tot felul de tranzacții foarte favorabile lor. S-ar putea să aibă o discuție cu o componentă extraordinar dep uternică, de profundă. Pot să primească promisiuni. Fecioarele trebuie să insiste asupra corectitudinii a ceea ce spun, ce cer. Trebuie să fie atente ce vorbesc.

Horoscop 8-14 ianuarie: Balanță- Mai multă muncă

Sarutn se pregătește să treacă de pe Casa Iubirii pecasa Seviciului, deci s-ar putea să aveți un loc de muncă cu mult mai multă muncă. S-ar putea să munciți mai mult, să aveți brusc șefi care devin mai solicitanți și chiar și d-voastră să deveniți mai solicitanți cu propria persoană. S-ar putea să vă doriți să faceți lucrurile un pic diferit, să vă asumați un soi de autoritate.

Dar nu aici e esența periaodei care vine, ci mai degrabă cred că ar trebui să vă gândiți cum puteți să deveniți cei mai buni, cei mai deștepți: vizionarii de la locul de muncă.

Această Lună Plină a curpins axa 40, o axă destul de importantă, în sensul că v-a pus un pic pe gânduri din punct de vedere al relaționării cu membrii familiei. Mulți nativi Balanță și-au pus întrebăpri legate de relaționarea cu membrii familiei. Adică, mai pe scurt, încercați să vă apropiați diferit de cei din familie. Doriți să fixați foarte clar lucrurile la locul d emuncă, doriți să faceți mult mai bine lucrurile. Apare o dorință de perfecționare.

Scorpion- Decizii karmice

O discuție purtată zilele acestea cu o persoană importantă pentru ei le poate schimba viața. Scorpionii au elemente de Destin mult mai puternice decât alți nativi. E o perioadă în care se iau decizii karmice de mare forță.

Poartă discuții care nu sunt unele oarecare. Ele sunt foarte puternic ampretate karmic, au o încărcătură extraordinară. S-ar putea să se găsească în fața unei perspective deosebite, ce implică o realizare extraordinară.

Săgetător- Se pregătesc de lucruri importante

Se pregătesc lucruri foarte interesante și importante în perioada următoare. Trebuie să facă lucruri noi până pe 17 mai. Săgetătorii oricum sunt dinamici și sunt avantajați și ei de prezența celei mai mari planete a Sistemului Solar în semn de foc.

Trebuie să facă multe lucruri. Nu trebuie să se concentrezele pe lucruri, acțiuni și persoane superficiale, ci să încerce să discute cu oameni expansivi, curajoși, ambițioși. Pe de altă parte, Saturn în Pești, pe 7 martie, invită la conștientizare, introspecție, lucruri pe care trebuie să le facem în acord cu Divinitatea.

Horoscop 8-14 ianuarie: Capricorn- Descărcare karmică

Capricornii poartă zilele acestea o discuție cu implicații extrem de puternice și trebuie să ia o decizie extraordinar de interesantă și importantă. Saturn e destul de tensionat, asta însemană că cineva sau ceva, o anumită formă de nergie, îi agresează, în sensul că le dă puțin planurile peste cap.

Ceva îi sfidează din punct de vedere al autorități, o persoană care nu face ceva ce-și doresc. Oarecum se luptă cu o formă de energie, persoană sau situație, ceva care nu iese cum își doresc. Dar nu însemană că nu au autoritate, ci e o descărcare karmică. Lucrurile se vor mai detensiona, dar apoi intră pe alte descărcări karmice. Simțul datoriei devine, de asemenea, prioritar.

Vărsător- Scapă de o mare greutate

Vărsătorii mai au două luni cu Saturn în semn, ca atare sunt pe ultima sută de metri din punct de vedere al maturizării. Urmează apoi o perioadă în care încep să achiziționeze patrimoniu. Pe undeva, Vărsătorii își doresc să simtă că fac un lucru important, care-i definește.

Mulți Vărsători își doresc să reușească sau să facă eva semnificativ acolo unde poate n-au făcut niciodată. Oarecum scapă de o greutate destul de mare, în schimb, din cauza lui Pluton, tot simt nevoia să facă schimbări, modificări.

Viața lor interioară e foarte putenică, au trăiri interioare puternice, vise, nu au o constanță emoțională și simt nevoia să discute cu cineva despre semntimente lor. Mereu simt nevoia să facă o mică ajustare, schimbare, ceva care să-i dinamizeze diferit. Nu reușesc să-și găsească liniștea.

Pești- Aenție la investiții!

Trebuie să fie foarte atenți la ce investiții fac în perioada următoare. Cea mai bună veste e că Saturn intră din Casa a XII – a pe ascendent, adică în semnul lor, pe 7 martie. Aceste aspecte sunt valabile pentru tiparul de Pește, Vărsător și Leu.

Peștii trebuie să înțeleagă relevanța investițiilor pe care le vor face anul acesta. S-ar putea să găsească tot felul de persoane cu tot felul de idei și propuneri, să cumpere lucruri care sunt investiții. Până la finele lunii mai e indicat să cumpere ceva mai consistent, e o perioadă în care le e foarte bine financiar. Uranus pe Casa a treia îi ajută să găsească persoanele potrivite, locul potrivit pentru a fi tot mai expansivi.

Singurul aspect puțin mai greu e intrarea lui Saturn în semn. S-ar putea să existe o situație care îi va responsabiliza puțin mai mult: apariția unei persoane care îi poate pune în fața unor prioiecte de mare forță, s-ar putea să fie numiți șefi sau puși să coordoneze o echipă. Pe undeva trebuie să apară o interiorizare.

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

2 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

3 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

3 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

4 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

4 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

5 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică