Categories: Stil de viaţă

Horoscop Alina Bădic 24 – 30 septembrie. ”Renaștere profesională, se deschidere o poartă în carieră pentru această zodie”

Horoscop Alina Bădic 24 – 30 septembrie. Poate vă întrebați cum putem estima durata necesară pentru a rezolva o problemă. Poate vă întrebați despre subtila legătură dintre ceea ce oferim și ceea ce primim în schimb. De ce este atât de crucial să învățăm cum să depășim conflictele? Cum să deschidem ușa inimii noastre către lume?

Cum putem vindeca rănile trecutului? Și cum putem găsi un scop autentic în viață? Toate aceste întrebări stau la baza numeroaselor evenimente ce urmează să aibă loc săptămâna viitoare și, într-un mod corespunzător, ne aduc în fața unei noi abordări și perspective.

Iată previziunile făcute de astrologul Alina Bădic, în cadrul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

Învață cum să înceapă un proiect, cu condiția să creadă sufletește cu adevărat în el. Deci un proiect se cere început, el își cere drepturile, dar e obligatoriu să existe o legătură sufletească între el și Berbeci. Trebuie să înțeleagă cum să facă investiții. Manifestare ușor contradictorie pe zona financiară, ei pot deveni neliniștiți în această zonă, pot avea un soi de fluctuație nefirească.

Taur

Taurii trebuie să rezolve problemele cu ce reprezintă Soarele, adică probleme paterne sau cu orice formă de autoritate, dar și problemele de cuplu care au o componentă materială. Perioada e una bună, dar sunt doar parțial mulțumiți.

Gemeni

Ar trebui să se folosească de capacitățile de a negocia, de a simți oportunitățile, de a vorbi cu diverse persoane la care au interese și de a face un fel de gestionare a relațiilor. Se recomandă o atitudine pripită, de expectativă, de păstrare a calmului. Putere deosebită de a transcende orice problemă concretă prin forța psihicului și a minții.

Rac

Pentru Raci e extrem de important să descopere cum pot lucra și cum pot gestiona problemele de familie sau situațiile în care trebuie să negocieze. Momente foarte importante pentru a regla conturile cu Universul. Nu trebuie să le fie frică să-și manifeste potențialul cu adevărat, să se separe de psihicul oamenilor cu care sunt obișnuiți, de cercul cunoscuților, pentru a se regăsi pe ei înșiși. N-ar strica un nou început chiar în zona în care se simt mai puțin confortabili. Soi de renaștere profesională, deschidere, poartă în carieră prin care văd în ce direcție să meargă.

Leu

Zile foarte bune pentru a regla principiul masculin-feminin. Primesc ajutor foarte frumos de la Soare. S-ar putea să aibă o provocare zilele acestea, să aibă tendința să se certe cu anumite persoane sau să fluctueze în zona relațională. Trebuie să abordeze problema la un nivel superior și să nu se certe. Trebuie să vadă cum pot să gestoneze ambițiile egotice nu ale lor neapărat, ci ale mediului, a anumitor persoane cu care interacționează.

Fecioară

Orice formă de negociere, discuție, proiect, acte e susținută cu condiția ca Fecioarele să fie liniștite sufletește. Spiritele superioare sau cei cu preocupări superioare ar trebui să cadă în picioare, să fie destul de organizați. Cei care știu să-și urmărească un scop pot avea rezultate peste medie.

Balanță

Azi Marte e azi puțin cuadrat cu Luna. Asta poate să însemne o mică inadvertență pe care Balanțele o pot avea cu unii membri ai familiei sau poate un conflict pe care ele îl au raportat la locuință sau modul în care se simt în cămin. Trebuie să identifice de unde vine nervozitatea, ce le dă acel disconfort. Zilele următoare, pot crea niște parteneriate destul de frumoase și puternice. Se gândesc la modul în care pot optimiza stilul de viață. Nu vor să consume energii inutile, să se pună la discreția celorlalți fără logică. Au descoperit cumva simțul conservării energiei.

Scorpion

Mai ales Scoprionii care au o misiune simt că sunt pe drumul cel bun, au ușile deschise. O mare poartă se deschide mai ales pentru cei care au o misiune, pot construi, pot fi receptivi. Trebuie să înțeleagă importanța utilității spirituale, să ajute pe cineva.

Săgetător

Trebuie să schimbe ceva, să vină cu o idee, să încerce să dea o altă turnură mersului lucrurilor. Nu neapărat să-și schimbe cariera, dar trebuie intervenit pe o zonă care a devenit liniară și în care ar trebui să renască. Trebuie să evalueze zonele vieții, unde s-au plafonat, unde au potențial, cele în care pierd. Important e și echilibrul bine-rău. Nu trebuie să acționeze la întâmplare, trebuie să-și prioritizeze activitățile zi de zi, să-și evalueze relațiile, modul în care-și petrec timpul – acum sunt câteva zile de mare forță pe zona aceasta.

Capricorn

Azi există un soi de element forță dat de prezența Lunii, forță de a identifica ce-i reprezintă cu adevărat, de a pune punctul pe i, de a primi informații de la persoane care joacă un rol important în viața lor. Nu au cum să nu-și dea seama de unde vine agresiunea. Să meargă pe inteligența superioasă, idei, inventivitate, creativitate, discuții elevate, proiecte și atunci nu va mai exista acea energie rudimentară și nu vor mai avea supărări.

Vărsător

Șansă deosebită de a intra pe o zonă în care lucrurile încep să see xtindă. Ei au capacitatea aceasta de a se extinde, se pot extinde financiar, pot pune în practică lucruri care le plac sufletește. Dacă vor cu adevărat să fie creditați de Univers, trebuie să se ducă foarte mult pe zona proiectelor, negocierilor și relaționării. Acolo e foarte multă forță. Ar trebui să găsească un tronson căruia să i se dedice din punct de vedere al creșterii financiare, să înțeleagă rostul șefilor sau al persoanelor cu autoritate, iar dacă ei sunt șefi să profite de această poziție. Trebuie să se pună în valoare.

Pești

Strategia e foarte, foarte importantă. Organizarea are o mare forță. Pot organiza practic orice, multe oprtunități, negocieri. Trebuie să devină conștienți de puterea lor. Foarte puternică e și zona de nevoie sufletească. O colaborare deosebită cu planul divid, în paralel cu această strategie în plan concret, și un soi de voce interioară care le spune zilele acestea ce au de făcut. Trebuie să-și facă un bilanț, să vadă persoanele care le sunt favorabile și elementele la care n-ar strica să renunțe. Perioadă de mare maturizare, de optimizare și de a se pune în valoare.

Recent Posts

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

8 ore ago

Planta miraculoasă de lângă casă. Ce boli tratează Mâna Maicii Domnului

Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, cum i se mai spune, este o plantă puternic îmiresmată…

9 ore ago

Cu cât vor creşte, din nou, pensiile de la 1 ianuarie 2025. Cât va fi rata inflaţiei?

Odată cu intrarea în vigoare a Legii Pensiilor din 2024, pensionarii se așteaptă la cel…

9 ore ago

Mesaj emoţionant pentru Florin Piersic: „Este nemuritor!”

Actorul Florin Zamfirescu i-a transmis colegului său de breaslă, Florin Piersic, un mesaj emoţionant de…

10 ore ago

Horoscopul BANILOR. TREI ZODII norocoase dau lovitura în săptămâna 13-19 mai

În săptămâna 13-19 mai, multiple aspecte planetare vor influența situația financiară a zodiilor. Primul aspect notabil…

10 ore ago

Legătura dintre schimbările climatice şi bolile infecţioase

Specialiştii atrag atenţia că numărul bolilor infecţioase va creşte tot mai mult în viitor din…

11 ore ago

Citeste si: