Categories: Stil de viaţă

Horoscop Alina Bădic. Moment de mare forță pe 20 aprilie. Zodia care uimește pe toată lumea

Horoscop Alina Bădic. Astrologul  a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2023.

Urmează o perioadă în care nativii fiecărei zodii vor înțelege exact zonele în care trebuie să se orienteze și lucrurile cărora trebuie să le acorde mai multă atenție.

„Ne pregătim pentru frumoasa eclipsă de pe 20 aprilie, o eclipsă de Soare, cu ambele luminarii pe primul grad în semnul Taurului.

O eclipsă care ne vorbește despre un început foarte interesant, într-un domeniu despre care vom discuta astăzi, în funcție de fiecare zodie în parte, vom vedea care este zona spre care trebuie să ne orientăm și ce anume ar trebui să înțelegem”, a declarat Alina Bădic, la B1 TV.

Horoscop 16- 22 aprilie: Berbec- Moment de mare forță

Eclipsa vorbește despre lucruri destul de speciale și concrete, dar care presupun și o relaționare cu zona spirituală. Nu trebuie să existe o disociere între partea spirituală și cea materială.

Este un moment de mare forță, în care spiritualul și materialul își dau mâna. Mult mai de succes va fi această eclipsă pentru persoanele care au reușit deja să facă o fuziune între cele două zone.

Taur- Uimiți pe toată lumea

Eclipsa are o semnificație aparte deoarece are loc chiar în semnul vostru. Astrele vorbesc despre idei foarte speciale și despre faptul că puteți să deveniți cei mai buni dintre cei mai buni, să faceți în așa fel încât să uimiți pe toată lumea cu ideile voastre.

Da, s-ar putea să existe o stare de epuizare care vine la pachet cu poziția uraniană. Uranus, planeta sistemului nervos, în semnul vostru, produce dezechilibre în sensul că v-ați putea simți copleșiți de atâtea activități.

Gemeni- Focus pe sentimente

În cazul vostru, eclipsa de pe 20 aprilie are loc pe casa izolării, pe casa sufletului. Ca atare, s-ar putea să aveți niște trăiri ceva mai aparte și s-ar putea să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă mai specială.

În zilele următoare veți înțelege ceva ce are legătură cu sufletul vostru. S-ar putea să realizați că aveți niște dorințe și că nu înțelegeți de ce ați tot tergiversat lucrurile într-un domeniu în care ați putea să le faceți ca la carte.

Horoscop 16- 22 aprilie:Rac- Transformare

Toate eclipsele vă amprentează pe voi mai mult decât pe nativii altor zodii deoarece sunteți guvernați de Luna, iar Luna joacă un rol important de câte ori este vorba despre eclipsă, Lună nouă, Lună plină ș.a.m.d.

Ați putea diverse colaborări cu prietenii și este foarte important să înțelegeți că în aceste zile este bine să colaborați. Puteți să vă inspirați chiar și dintr-un film sau o conferință și să vă alegeți un model, dar să știți că de la o idee din aceste zile poate pleca o adevărată transformare a vieții voastre.

Leu- Focus pe carieră

Ca orice semn de foc, sunteți foarte impactați atunci când vine vorba despre eclipse – fie că sunt de Soare sau de Lună, ele aduc o oarecare tulburare emoțională.

Cariera devine o provocare pentru voi, o provocare în sensul în care s-ar putea să simțiți că trebuie să investiți puțin mai mult în această zonă, deoarece uniunea dintre Soare, Lună și Nodul Nord vorbește și despre un pasaj karmic.

Fecioară- Mai multe idei, mai puțină muncă

Ideal ar fi să vă gândiți la o strategie! Este o săptămână în care este indicat să faceți lucrurile într-o variantă în care strategia să înlocuiască puțin munca. Asta nu înseamnă să munciți mai puțin, ci mai important este aveți forță în idei, să veniți cu tot felul de sugestii.

Poate că, spre deosebire de până acum, nu ar trebui să mai acordați atât de mult timp detaliilor, ci mai degrabă ar trebui să vă orientați către lucrurile inedite.

Horoscop 16- 22 aprilie: Balanță- Relații benefice

Urmează o perioadă în care se mută puțin „polii”. Cu siguranță, partenerii voștri au avut o realizare sau o bucurie semnificativă, care pe undeva vă amprentează benefic și pe voi, dar totuși există și niște provocări. Nu este vorba numai despre cupluri, ci și despre alte feluri de parteneriate.

În această perioadă este bine să mențineți legătura cu persoane cu care aveți un potențial parteneriat, să nu provocați rupturi.

Scorpion- Parteneriat karmic

Eclipsa pe semn opus este foarte importantă, o eclipsă care pentru voi vorbește de pe casa parteneriatelor într-un mod în care s-ar putea să simțiți că există ceva dincolo de cuvinte, mai mult decât ceea ce este aparent, în privința partenerului.

Avem cu siguranță parteneriate karmice, poate fi vorba și despre partenerul de viață, dar poate fi vorba și despre o persoană care ne solicită dintr-o perspectivă profesională. În orice caz, s-ar putea să facem ceva karmic pentru persoana respectivă.

Săgetător- Strategie nouă

Este foarte interesantă această eclipsă și pentru voi! Ea are loc pe casa Fecioarei, ceea ce înseamnă că a venit momentul să reabordați o strategie în care ați crezut la un moment dat. Este vorba despre o strategie care poate rezolva și regla foarte multe lucruri.

Nu uitați că în momentul în care Mercur și Pluton vor retrograda, la finalul lunii, veți avea ocazia să observați unde duce această reinventare a unor strategii la locul de muncă! Devine foarte dinamică zona relațională.

Horoscop 16- 22 aprilie: Capricorn- Reglări karmice

A venit momentul adevărului! Până în iunie aveți o perioadă mult mai degajată, dar asta nu înseamnă că nu mai există provocări. Saturn în Pești și pentru voi vorbește de pe casa reglărilor karmice cu prieteni, poate chiar oameni care v-au fost ca frații, cu care acum vă reglați conturile.

S-ar putea să aveți ceva de făcut pentru această persoană, un lucru de suflet, un lucru care o să vă solicite destul de mult. Este ceva important, care poate să redreseze din punct de vedere karmic.

Vărsător- Achiziții karmice

Pentru voi, cel mai relevant aspect este prezența lui Saturn și a lui Neptun pe casa a II-a, o casă a achizițiilor. Mare atenție ce achiziții faceți în această perioadă, ele au și o componentă karmică!

Sunteți datori cu aceste achiziții – practic, trebuie să cumpărați ceva, să faceți o investiție sau să câștigați dintr-un domeniu care are o legătură foarte puternică și cu sufletul vostru.

Pești- Perioadă de reechilibrare sufletească

Saturn pe ascendent vorbește despre luarea unor decizii în acord cu destinul vostru! Destinul vostru își schimbă puțin direcția, cu Saturn și Neptun în semn.

Mai mult decât atât, să nu uităm că Pluto și-a schimbat și el semnul și a intrat pe casa a XII-a, pe casa credinței. Ca atare, este o perioadă de mare reechilibrare sufletească și aduceți la unison planul concret cu planul spiritual.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică