Sari la conținut

Bucurie fără margini: o cunoscută prezentatoare ProTV a devenit mamă. „A adus soarele și ne-a luminat inimile”

Bucurie fără margini. Chiar în prima zi a lunii februarie, o cunoscută prezentatoare de la Pro TV a devenit mamă pentru prima oară.

Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrile PRO TV de la ora 7:00, din weekend, a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. Micuța Zora a nota zece la naștere din partea medicilor.

Roxana Hulpe (Pro TV) a dezvăluit că este însărcinată - Magic FM

Bucurie fără margini: o cunoscută prezentatoare ProTV a devenit mamă

Extrem de fericită și emoționată, Roxana a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții:

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile.

Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul.

Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, a spus Hulpe, potrivit protv.ro.

Roxana este recunoscătoare vieții și s-a bucurat de noul statut de mămică încă din momentul în care a aflat că este însărcinată.

„Șiam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, declarase Roxana Hulpe în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel