Categories: Stil de viaţă

Horoscop RUNE 8 iunie. Prudență maximă! Pericole ascunse pentru EI. „Partenerul sau amantul pot ascunde ceva”

Horoscop RUNE. Ziua de joi, 8 iunie, se anunță a fi una extrem de agitată pentru unele zodii. Taurii sunt sfătuiți să ceară ajutor, Racii pot avea parte de pericole neașteptate, iar Balanțele se află într-un impas.

Pe de altă parte, Capricornii încep o călătorie importantă, iar Gemenii pot fi ceruți în căsătorie.

Iată care sunt previziunile runelor pentru toate cele 12 zodii, potrivit sfatulparintilor.ro.

Horoscop RUNE 8 iunie: Berbec- Mesaje care apar în vis

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum vei putea primi raspunsurile pe care le cautai de mult timp. Raspunsurile pot fi deja acolo ca tu sa le vezi.

Cauta semne si confirmari in preajma ta, dar chiar daca nu vezi mesajele, ghidarea va veni spre tine in vise.

Taur- Nu te teme să ceri ajutor

Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Viata este ca o calatorie. Poti sti incotro te indrepti dar nu stii ce vei vedea pe drum sau ce vei gasi in calatoria ta. Asigura-te ca ai harta corecta. Nu te teme sa abandonezi planuri care s-au facut deja ca sa lasi loc unui plan mai bun care sa te duca la succes.

Fiecare om de succes iti poate spune ca uneori este nevoie sa faci un pas in spate ca sa permiti urmatoarea miscare si schimbare sa se intample pentru binele tau. Bucura-te de drum si nu fii prea mandru sa ceri ajutor la nevoie.

Gemeni- Cerere în căsătorie

Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar sau poate urmeaza o cerere in casatorie. Nu este exclusa nici oportunitatea de a face o prezentare care sa aduca beneficii romantice sau materiale.

Horoscop RUNE 8 iunie: Rac- Pericole ascunse

Runa etalata – Hagalaz (inversata) : Pot exista unele pericole neasteptate in spatele unor sarcini usoare, deci fii prudent. Unele pericole ascunse pot exista din lumea naturii.

Partenerul sau amantul pot ascunde ceva de tine. Hagalaz este runa perturbarii. Vremea este un aspect important al acestei rune, deci iti transmite sa te pregatesti cum se cuvine in fata furtunii, fulgerelor sau potopului.

Leu- Fertilitate

Runa etalata – INGUZ : Runa Inguz este runa completitudinii si a fertilitatii. Prezenta acestei rune sugereaza ca sarcini ce au fost deja initiate vor ajunge la implinire si recolta buna. Runa este asociata si cu fertilitatea si sexualitatea, aici fiind vorba si de faptul ca poti fi prins intre aceste doua influente.

Atat provocarea cat si recompensa sunt aduse impreuna, in mod complementar, in viata ta. Deci te vei bucura de un rod al unei munci, fie ea si de iubire sau de alta natura.

Fecioară- Schimbări

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in jos). Acum este un timp sa te gandesti la schimbari in viata. O schimbare mica poate face o diferenta mare.

Daca esti pozitiv iti ajuti mult credinta, dar daca intri nesabuit in ceva pentru care nu ai aptitudini si talente doar pentru ca esti optimist dar nerealist, nu vei gasi raspunsul binelui asa.

Horoscop RUNE 8 iunie: Balanță- Impas

Runa etalata – Perth : Trecutul este stiut, stii deja ce a dus la evenimente si relatii din trecut si cel mai important, iti stii vechiul mod de a gandi. Poti gandi despre ele ca au fost minunate insa problema este ca ele nu mai functioneaza, deci nu te mai ajuta sa mergi inainte. Daca te duci inapoi la acel mod de a fi, iti vei incetini dezvoltarea. Este important sa intelegi asta.

In acelasi timp, nu stii ce sa gandesti si ce sa faci in continuare. Nu ai nici cea mai mica idee. Insa, in ciuda confuziei, acum poti face multe. Uita de trecut si nu te mai gandi prea mult la rezultatul final al acestor actiuni. Incearca sa traiesti aici si acum.

Scorpion- Proiecte noi

Runa etalata – Raido : O situatie prezenta sau viitoare iti va solicita eforturi semnificative. Poate ca la munca se vor deschide noi si promitatoare proiecte, dar implementarea lor presupune o interventie sustinuta din partea ta.

Daca este vorba de relatii cu prieteni sau familie, acestea vor evolua bine cu conditia sa fii atent la comunicare.

Săgetător- Urmează-ți drumul

Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Runa indica faptul ca acum poate fi timpul sa te ridici drept pentru tine insuti si sa aperi in ceea ce crezi.

Ajuta-i pe altii care sunt prea slabi sa isi urmeze calea singuri dar nu te lasa distras de cei care doresc sa iti controleze cararea ta.

Horoscop RUNE 8 iunie: Capricorn- Călătorie importantă

Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). O calatorie importanta este pe cale sa inceapa, pentru tine sau pentru altcineva ce calatoreste sa te viziteze. Intreaga experienta va avea o finalitate de mare succes, in special daca implica un nou proiect sau o noua aventura.

Tine minte sa recunosti si sa recompensezi pe cei ce te-au ajutat in trecut, indiferent cat de mica a fost contributia lor. Ei te-au ajutat sa ajungi in acest punct al calatoriei vietii tale.

Vărsător- Introspecție

Runa etalata – BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta. Da la o parte orice rezistenta ca sa poti incepe si face munca asa cum trebuie.

Daca ai colturi intunecate, curata-le acum. Daca ai nevoie de ajutor sa iti cureti aceste colturi, cauta un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta sa iasa la lumina.

Pești- Rezultat pozitiv

Runa etalata – EIWAS (cu fata in jos). Aparent par a fi in fata ta niste obstacole sau intarzieri si ti se pare ca viata se misca mai incet decat ai vrea tu.

Runa iti transmite totodata sa te astepti la un rezultat pozitiv la momentul oportun, deci foloseste acest timp intelept si invata din aceste obstacole. Orice noua abilitate invatata te ajuta. Orice apare te face sa apreciezi rezultatul final.

Recent Posts

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

14 minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

44 de minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

o oră ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică