Categories: Stil de viaţă

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Nativii cărora li se schimbă viața. Ușile se deschid către speranțele și visele voastre

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Nativii cărora li se schimbă viața. Ușile se deschid către speranțele și visele voastre. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Berbec

Soarele traversează în continuare zodia Săgetător și continuă pentru voi să aspecteze pozitiv cu semnul vostru, mai ales pentru aceia născuți în al doilea decan. Astfel, promisiunile perioadei sunt bune, iar oportunitățile care apar vor fi favorabile pentru proiectele de viitor, puse la cale împreună cu alții.

Cineva ar putea să apară în viața voastră pentru a vă oferi ajutor și, de cele mai multe ori, veți putea lua deciziile corecte prin intuiție. Aceasta este perioada în care ar trebui să vă bucurați de micile succese din viață. Nu tindeți deocamdată la mai mult, ci încercați să vă simțiți mulțumiți cu ceea ce vine!

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie.Taur

Poziția guvernatorului chiar față-n față cu zodia voastră, în sectorul parteneriatelor, atrage atenția asupra asocierilor sau a implicării relațiilor de cuplu în zona voastră profesională. Acolo, dacă sunteți iritați și grăbiți, continuă neînțelegerile și totul stă ca pe un butoi cu pulbere, în așa fel încât nu ar trebui să mai puneți și voi sare pe rană în dialoguri. Dar dacă nu, aveți un curaj fantastic de a acționa lucrurile în favoarea voastră.

Evitați deocamdată parafarea de contracte sau emiterea de promisiuni profesionale, pentru că ați fi dezavantajați. Dar continuați să vă faceți treaba și să vă achitați de responsabilitățile care vă revin!

sursa foto: arhiva doctorulzilei

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Gemeni

Este o bună perioadă pentru a pune lucrurile în ordine la serviciu și pentru a ajunge la un compromis pentru cele mai controversate probleme cu șefii. Pot spune chiar că, după o perioadă furtunoasă, în multe cazuri va veni pacea și liniștea acum.

În familie, vă sugerez să fiți romantici și deschiși la vorbă, să vă ascultați inima, pentru că restul, într-o relație, se va dezvolta de la sine.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Rac

Sunt posibile noi cunoștințe care vor fi utile în viitor, iar întâlnirile cu rudele vor ajuta la întărirea legăturilor de familie, precum și la restabilirea încrederii.

Eu zic să fii atent la proiectele neterminate, pentru că nu ar trebui să purtați o încărcătură a trecutului în anul care vine. Dacă este posibil, merită să le finalizați și să nu vă implicați în alte activități. Perioada este de fapt ideală pentru planificare și analiză. Este timpul să faceți un bilanț, puțină introspecție ar ajuta și să stabiliți prioritățile și obiectivele pe termen lung.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie.Leu

Perioada este de succes pentru încheierea de noi afaceri, extinderea celor vechi, semnarea de contracte. Veți ocoli cu succes capcanele, ceea ce va ajuta la dezvoltarea intuiției. Este foarte probabil ca entuziasmul cu care munciți să fie apreciat de conducere și noi orizonturi să se deschidă.

Puteți primi o ofertă pentru un post nou și mai bine plătit sau poate veni o creștere a salariului la vechiul loc de muncă.

Perioada este potrivită nu numai pentru a rezuma și a munci analitic, ci și pentru a deschide noi orizonturi. Grijă însă la retrogradarea planetei Mercur, căci erorile verbale se pot întoarce împotrivă!

Pentru aceia care-s la studii, decembrie este o perioadă potrivită pentru autoeducație, examene, scrierea unei teze de doctorat, de disertație.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Balanța

Responsabilitatea cu care vă achitați de sarcini va crește, atât pentru ceilalți, cât și pentru viața voastră. Veți fi împuterniciți cu puterea de a munci în cele mai realiste obiective pe care demult ați pășit.

Experiența greșelilor din trecut vă va ajuta să accedeți la o poziție mai matură, iar pentru unii dintre voi acesta chiar va fi un moment decisiv ca poziție în cadrul unui proiect de echipă. Dorința de a vă schimba poziția, de a obține succes în afaceri, vă va determina să acționați, să simțiți că acum e timpul vostru, lucru care va spori încrederea.

Unii vor dori să înceapă o nouă afacere ca să devină mai independenți din punct de vedere financiar, alții să deschidă o nouă direcție în activitățile lor profesionale, alții să își reorganizeze activitatea. Toate schimbările vor fi de bun augur la capitolul gândire asupra lor și planificare. Nu trebuie însă acționat.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie.Scorpion

Se pare că deocamdată,pe influențele venusiene nu vă puteți baza decât într-un anume sector, acela în care doar voi și stima de sine contează. Fiți conștienți de magnetismul și farmecul pe care le-ați putea degaja dacă veți face o transformare în/la voi!

Fiți pregătiți de asemenea de repararea de erori și neînțelegeri atunci când vine vorba de comunicare, dar și de modul de a gândi lucrurile ori a trage concluzii legate de bani. În rest, uneori oamenii pur și simplu nu vor împărtăși opiniile voastre. Chiar dacă sunt complet incorecte ale lor sau le simțiți așa, va trebui să învățați să le luați așa cum vin spre voi.

În schimb, referitor la bani, vă puteți baza pe energia marțiană ca să acționați și să ajungeți la metode bune de a vă rotunji veniturile.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Săgetător

În ciuda unor dificultăți pe care perioada le-a pregătit, cred că veți rămâne în continuare simpatic universului. Nu vă îndoiți nici măcar un minut că norocul este de partea voastră, dar nici nu vă puteți relaxa ori culca pe-o ureche! Nu abuzați de sprijinul altora, ci mobilizați toate forțele aduse de energia Soarelui și a lui Marte și pariați pe cele mai bune calități ale voastre!

Veți fi implicat într-un fel de afaceri și probleme, în special legate de finanțe, de sănătate sau de vechi credințe. Acest lucru poate deveni o piatră în relațiile de muncă și sunt posibile speranțe deșarte ori remunerații mai mici decât acelea la care sperați.

Noi oportunități, uși deschise și aplauze strălucitoare sunt foarte probabil să vă iasă în cale dacă păstrați ușa deschisă relaxării și socializării.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Capricorn

Acum, obiectivul are o importanță esențială și este realizabil, indiferent ce spuneți și credeți voi. Doar că merită mai puțin să ascultați pe alții. Asta nu pentru că s-ar putea ca aceia să vă dorească răul, ci poate pentru că ei nu vor deține toate informațiile, iar percepția voastră se va muta prea brusc la un nou nivel. Este de asemenea un moment bun pentru reflecție, meditație, auto-îmbunătățire.

Mulți din jurul vostru se vor agita constant, nu vor avea timp să facă ceva urgent pentru ei și, în consecință, vă vor cere ajutorul. Nu-i refuzați, dar amintiți-vă că nu puteți fi prezenți fizic peste tot și simultan.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Vărsător

Va trebui să munciți din greu ca să obțineți ceea ce doriți. Aceasta este una din cele mai dinamice perioade din ultima vreme, care însă poate fi caracterizată printr-o oarecare dualitate și în plan profesional și sentimental.

Afectiv, nativii singuri ar trebui să facă un pas înainte, în ciuda opiniilor celorlalți, iar cei familiști, să caute să scape de grijile inutile dacă vor liniște în căminul lor.

Financiar, achizițiile mari, investițiile sau participarea la concursuri și competiții pe orice plan, ar putea aduce succes.

Horoscop săptămânal 8-15 decembrie. Pești

De data aceasta, munca interioară, discuțiile importante abordate doar într-un cerc îngust și sigur, de încredere, activitățile de cercetare, momentele de meditație și interiorizarea vor fi mult mai utile decât încercarea de a obține un succes public și la vedere.

Delegațiile și drumurile scurte sunt prielnice, ele putând rezolva situații un pic mai dificile. Pe cât posibil, amânați-le pe cele lungi, iar dacă nu se poate, evitați busculadele și aglomerația, nu vă implicați în scandaluri, deoarece, cu cât vă încăpățânați să insistați, cu atât vă aduceți pierderi în cale!

Recent Posts

De ce se umflă picioarele și gleznele. Alimentele care cauzează retenție de apă

Alimente și băuturi de la care ți se umflă picioarele. Umflarea picioarelor și a gleznelor,…

4 minute ago

Ce este pensia socială și de la ce vârstă poți beneficia de acest ajutor

Pensia socială. Știai că poți beneficia de o pensie chiar dacă nu ai cotizat suficient?…

35 de minute ago

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric și combate guta

Băutura care dizolvă cristalele de acid uric. Acidul uric este rezultatul descompunerii purinelor în organism.…

o oră ago

Se dau 15.000 de lei de la stat pentru aceste categorii de români. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Se dau bani de la stat. Statul oferă ajutoare financiare pentru cuplurile care doresc să…

2 ore ago

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

2 ore ago

Citeste si: