Categories: Ştiri sănătate

Incredibil ce a putut să descopere o tânără după ce a ieșit din comă! Tu cum ai fi reacționat în locul ei?

O femeie din Australia a dezvăluit cum iubitul ei de lungă durată a blocat-o pe rețelele de socializare și s-a întâlnit cu o altă femeie în timp ce aceasta era în comă după un accident devastator.

Brie Duval, originară din Perth, în vârstă de 25 de ani, locuia în Canada cu partenerul ei de patru ani, când a căzut cu capul de asfalt  după o noapte în oraș cu prietenii pe 29 august 2021, a raportat publicația The Mirror din Marea Britanie.

Deval a fost dusă de urgență cu elicopterul la Spitalul Universității din Alberta, unde a fost plasată pe suport vital, cu o leziune cerebrală traumatică și oase rupte multiple.

Femeia curajoasă a povestit pentru The Mirror că a fost în comă timp de patru săptămâni – iar medicii i-au spus mamei ei că există doar 10 la sută șanse să supraviețuiască rănii catastrofale.

În mod miraculos, ea a ieșit din comă și a dat semne de îmbunătățire – doar pentru a experimenta mai multă angoasă când a descoperit că iubitul ei a blocat-o pe rețelele de socializare și s-a mutat cu o altă femeie.

„În sfârșit mi s-a dat telefonul și primul meu gând a fost să-l sun și să văd doar dacă știe ce s-a întâmplat. Nu fusese să mă vadă”, a spus Duval pentru Mirror.

„Așa că mi-am deschis telefonul pentru a-i trimite un mesaj când mi-a apărut un mesaj de la această femeie care îmi spunea că acum este cu iubitul meu. Ca s-a mutat la ea. Că acum locuiește cu ea și fi ei, și că mă roagă să nu-l contactez!”, povestește Duval.

„Nu am auzit de el de când sunt în spital, m-a lăsat complet fără cuvinte. Așa că nici măcar nu am nicio închidere cu privire la motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru”, a adăugat Duval, care a rămas internată timp de cinci luni pentru a primi tratament.

Pentru a înrăutăți lucrurile pentru ea, nu și-a putut vedea părinții după accident din cauza restricțiilor de călătorie pe fondul pandemiei de coronavirus.

„Acesta a fost în apogeul COVID, așa că în Australia nu aveai voie să pleci sau să intri în țară”, a spus ea pentru Mirror.

„Mama și tata au mers la guvern și au cerut permisiunea specială pentru a-și lua rămas bun de la mine, deoarece lucrurile erau grave în acel moment. Guvernul i-a refuzat, nu le-au dat nicio șansă și nu le-au dat un motiv, ei pur și simplu au spus că nu”, a relatat ea pentru presa.

„Așa că mama le-a cerut medicilor din Canada să-mi mențină suportul vital și să nu mă dezactiveze sub nicio formă de la aparate, lucru pe care au trebuit să-l respecte din punct de vedere medical”, a continuat Duval.

 

 

Recent Posts

Un ciclon puternic lovește România! Prognoza ANM actualizată

Un ciclon de mare putere a afectat țări precum Franța, Belgia, Germania și Olanda și…

14 minute ago

Planta care scade tensiunea și colesterolul. Lidia Fecioru: Este nemaipomenită!

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă cu numeroase…

44 de minute ago

Ce NU ai voie să faci de Sfinții Constantin și Elena. Se spune că vei fi urmărit de necazuri tot anul

Pe 21 mai, românii sărbătoresc o zi mare: Sfinții Constantin și Elena. Conform spuselor populare,…

o oră ago

Medic: Mănâncă aceste 5 alimente și nu te vei plânge niciodată de memoria ta

Medic: Mănâncă aceste 5 alimente și nu te vei plânge niciodată de memoria ta Funcționarea…

2 ore ago

Ce poate cauza mâncărimea și iritația în zona intimă la femei. Semne de alarmă adesea ignorate

Ce poate cauza mâncărimea și iritația în zona intimă la femei. Semne de alarmă adesea…

2 ore ago

Remedii încercate pentru combaterea retenția de apă

Remedii încercate pentru retenția de apă. Retenția de apa sau edemul apare atunci poate fi…

3 ore ago

Citeste si: