duminică, iunie 26, 2022

O femeie din Australia a dezvăluit cum iubitul ei de lungă durată a blocat-o pe rețelele de socializare și s-a întâlnit cu o altă femeie în timp ce aceasta era în comă după un accident devastator.

Brie Duval, originară din Perth, în vârstă de 25 de ani, locuia în Canada cu partenerul ei de patru ani, când a căzut cu capul de asfalt  după o noapte în oraș cu prietenii pe 29 august 2021, a raportat publicația The Mirror din Marea Britanie.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Deval a fost dusă de urgență cu elicopterul la Spitalul Universității din Alberta, unde a fost plasată pe suport vital, cu o leziune cerebrală traumatică și oase rupte multiple.

Femeia curajoasă a povestit pentru The Mirror că a fost în comă timp de patru săptămâni – iar medicii i-au spus mamei ei că există doar 10 la sută șanse să supraviețuiască rănii catastrofale.

În mod miraculos, ea a ieșit din comă și a dat semne de îmbunătățire – doar pentru a experimenta mai multă angoasă când a descoperit că iubitul ei a blocat-o pe rețelele de socializare și s-a mutat cu o altă femeie.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

„În sfârșit mi s-a dat telefonul și primul meu gând a fost să-l sun și să văd doar dacă știe ce s-a întâmplat. Nu fusese să mă vadă”, a spus Duval pentru Mirror.

„Așa că mi-am deschis telefonul pentru a-i trimite un mesaj când mi-a apărut un mesaj de la această femeie care îmi spunea că acum este cu iubitul meu. Ca s-a mutat la ea. Că acum locuiește cu ea și fi ei, și că mă roagă să nu-l contactez!”, povestește Duval.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

„Nu am auzit de el de când sunt în spital, m-a lăsat complet fără cuvinte. Așa că nici măcar nu am nicio închidere cu privire la motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru”, a adăugat Duval, care a rămas internată timp de cinci luni pentru a primi tratament.

Pentru a înrăutăți lucrurile pentru ea, nu și-a putut vedea părinții după accident din cauza restricțiilor de călătorie pe fondul pandemiei de coronavirus.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

„Acesta a fost în apogeul COVID, așa că în Australia nu aveai voie să pleci sau să intri în țară”, a spus ea pentru Mirror.

„Mama și tata au mers la guvern și au cerut permisiunea specială pentru a-și lua rămas bun de la mine, deoarece lucrurile erau grave în acel moment. Guvernul i-a refuzat, nu le-au dat nicio șansă și nu le-au dat un motiv, ei pur și simplu au spus că nu”, a relatat ea pentru presa.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

„Așa că mama le-a cerut medicilor din Canada să-mi mențină suportul vital și să nu mă dezactiveze sub nicio formă de la aparate, lucru pe care au trebuit să-l respecte din punct de vedere medical”, a continuat Duval.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private