Categories: Stil de viaţă

Învelește-ți picioarele în folie de aluminiu și câteva ore mai târziu vei avea acest rezultat. Este absolut GENIAL!

Încercați să vă înfășurați picioarele în folie de aluminiu!

Suntem siguri că ești familiarizat cu folia de aluminiu. Mulți oameni o folosesc în bucătărie, dar nu mulți s-ar gândi să o folosească pentru a înveli diferite părți ale corpului. Poate părea o idee ciudată, dar se dovedește că folia de aluminiu este un produs grozav pentru afecțiunile tale de zi cu zi.

Beneficii

Învelirea părților corpului în folie de aluminiu poate aduce multe avantaje și beneficii. De exemplu, este excelent pentru oboseală, ameliorează durerile articulațiilor, calmează durerea de la arsuri și poate fi folosit chiar și pentru a vă ajuta să vă vindecați de o răceală.

Folia de aluminiu are o cantitate uimitoare de aplicații utile la care poate nu te-ai gândit niciodată înainte.

  • Ai nevoie de o pâlnie, dar nu ai una prin casă? Nu vă faceți griji; prin plierea unui pic de folie de aluminiu vă puteți face foarte ușor o pâlnie care să nu curgă. Ideal!
  • Dacă trebuie să călci niște haine, dar nu ai timp suficient pentru a o face, folia de aluminiu este soluția ideală. Îndoiți un articol de îmbrăcăminte în jurul unei bucăți de folie și apoi călcați-o. Datorită foliei, articolul de îmbrăcăminte va fi călcat pe ambele părți în același timp. Vei termina mult mai repede!
  • Foarfece tocite? Nici o problema. Dacă folosiți folie de aluminiu, foarfecele vor fi frumoase și ascuțite înainte să vă dați seama. Tot ce trebuie să faceți este să luați o bucată de folie și apoi să o tăiați în bucăți mai mici. Asta e tot!
  • Agățarea scamelor de haine poate fi foarte frustrantă. Din fericire, există un truc rapid și simplu pentru a remedia acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să strângi niște folie într-o minge și să o folosești pentru a freca hainele. Lipirea scamelor va dispărea.
  • Aveți un semnal WiFi slab la domiciliu? Faceți un ecran din folie de aluminiu și puneți-l pe un perete în locul în care doriți să creșteți semnalul. Semnalul va fi crescut în direcția ecranului.

BENEFICII FOLIE DE ALUMINIU PENTRU PICIOARE

O răceală urâtă

Scăpați de răceala aceea urâtă în timp record! Cum? Luați cinci până la șapte foi de folie de aluminiu și înfășurați-le în jurul picioarelor. Lăsați-le să acționeze aproximativ o oră. Apoi scoateți folia timp de aproximativ o oră pentru a vă lăsa picioarele să respire și apoi împachetați din nou picioarele. Repetați acest proces în fiecare seară. După două nopți, vei observa deja diferența!

Durere

Învelirea articulațiilor într-o folie de aluminiu poate ajuta, de asemenea, împotriva durerii. Puteți folosi un bandaj pentru a menține folia la locul său corespunzător. Înfășurați folia în jurul articulației dureroase înainte de a merge la culcare și păstrați-o pe loc în timpul nopții. Faceți acest lucru timp de aproximativ 7 nopți.

Oboseală

Ultimul nostru sfat este excelent pentru atunci când suferiți de oboseală. În acest caz, puneți câteva foi de folie de aluminiu în congelator timp de două până la patru ore. Apoi puneți foliile pe față, în special pe pleoape și obraji. Fă-te confortabil și vei începe să simți efectul relaxant al foliei de aluminiu.  Cu siguranță merită încercat!

Dar, deși folia de aluminiu poate ajuta la ameliorarea durerilor de zi cu zi, nu ar trebui să înlocuiască niciodată asistența medicală profesionistă. Asigurați-vă că vă consultați cu un medic înainte de a încerca orice remediu la domiciliu și continuați să luați orice rețetă recomandată de medicul dumneavoastră.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

7 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

8 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

9 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică