vineri, mai 27, 2022

Încercați să vă înfășurați picioarele în folie de aluminiu!

Suntem siguri că ești familiarizat cu folia de aluminiu. Mulți oameni o folosesc în bucătărie, dar nu mulți s-ar gândi să o folosească pentru a înveli diferite părți ale corpului. Poate părea o idee ciudată, dar se dovedește că folia de aluminiu este un produs grozav pentru afecțiunile tale de zi cu zi.

Beneficii

Învelirea părților corpului în folie de aluminiu poate aduce multe avantaje și beneficii. De exemplu, este excelent pentru oboseală, ameliorează durerile articulațiilor, calmează durerea de la arsuri și poate fi folosit chiar și pentru a vă ajuta să vă vindecați de o răceală.

Te-ar mai interesa: Cancerul de col uterin – cu ce teste poate f...

Folia de aluminiu are o cantitate uimitoare de aplicații utile la care poate nu te-ai gândit niciodată înainte.

  • Ai nevoie de o pâlnie, dar nu ai una prin casă? Nu vă faceți griji; prin plierea unui pic de folie de aluminiu vă puteți face foarte ușor o pâlnie care să nu curgă. Ideal!
  • Dacă trebuie să călci niște haine, dar nu ai timp suficient pentru a o face, folia de aluminiu este soluția ideală. Îndoiți un articol de îmbrăcăminte în jurul unei bucăți de folie și apoi călcați-o. Datorită foliei, articolul de îmbrăcăminte va fi călcat pe ambele părți în același timp. Vei termina mult mai repede!
  • Foarfece tocite? Nici o problema. Dacă folosiți folie de aluminiu, foarfecele vor fi frumoase și ascuțite înainte să vă dați seama. Tot ce trebuie să faceți este să luați o bucată de folie și apoi să o tăiați în bucăți mai mici. Asta e tot!
  • Agățarea scamelor de haine poate fi foarte frustrantă. Din fericire, există un truc rapid și simplu pentru a remedia acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să strângi niște folie într-o minge și să o folosești pentru a freca hainele. Lipirea scamelor va dispărea.
  • Aveți un semnal WiFi slab la domiciliu? Faceți un ecran din folie de aluminiu și puneți-l pe un perete în locul în care doriți să creșteți semnalul. Semnalul va fi crescut în direcția ecranului.

BENEFICII FOLIE DE ALUMINIU PENTRU PICIOARE

O răceală urâtă

Scăpați de răceala aceea urâtă în timp record! Cum? Luați cinci până la șapte foi de folie de aluminiu și înfășurați-le în jurul picioarelor. Lăsați-le să acționeze aproximativ o oră. Apoi scoateți folia timp de aproximativ o oră pentru a vă lăsa picioarele să respire și apoi împachetați din nou picioarele. Repetați acest proces în fiecare seară. După două nopți, vei observa deja diferența!

Durere

Învelirea articulațiilor într-o folie de aluminiu poate ajuta, de asemenea, împotriva durerii. Puteți folosi un bandaj pentru a menține folia la locul său corespunzător. Înfășurați folia în jurul articulației dureroase înainte de a merge la culcare și păstrați-o pe loc în timpul nopții. Faceți acest lucru timp de aproximativ 7 nopți.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

Oboseală

Ultimul nostru sfat este excelent pentru atunci când suferiți de oboseală. În acest caz, puneți câteva foi de folie de aluminiu în congelator timp de două până la patru ore. Apoi puneți foliile pe față, în special pe pleoape și obraji. Fă-te confortabil și vei începe să simți efectul relaxant al foliei de aluminiu.  Cu siguranță merită încercat!

Dar, deși folia de aluminiu poate ajuta la ameliorarea durerilor de zi cu zi, nu ar trebui să înlocuiască niciodată asistența medicală profesionistă. Asigurați-vă că vă consultați cu un medic înainte de a încerca orice remediu la domiciliu și continuați să luați orice rețetă recomandată de medicul dumneavoastră.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private