Categories: Stil de viaţă

Kate Middleton, momente de cumpănă în lupta cu cancerul. Starea iubitei prințese descrisă cu acuratețe: „Îşi pierde părul, unghiile”

Deși știe prea bine ce vine odată cu faima, Kelly Osbourne crede că anumite lucruri ar trebui să rămână private. În timp ce discuta despre recentul diagnostic de cancer al lui Kate Middleton în timpul celui mai recent episod al emisiunii „The Osbournes Podcast”, Kelly a vorbit despre lipsa de intimitate medicală în rândul celebrităților și al figurilor proeminente și a subliniat asemănările dintre Prințesa de Wales și tatăl ei, Ozzy Osbourne – care a fost diagnosticat cu boala Parkinson în 2003.

„Acest lucru aduce în discuție un aspect mai larg”, a spus Kelly după ce a refuzat să vorbească despre „teoriile dezgustătoare ale conspirației” din jurul recentei absențe a lui Middleton. „Confidențialitatea medicală, cred, este foarte, foarte importantă și toată lumea o merită. Iar eu însămi nu am impresia că tata a beneficiat vreodată de intimitatea sa medicală în tot acest timp.”

Chimioterapia nu este deloc ușoară

Sharon Osbourne, soția lui Ozzy Osbourne, a transmis și ea un mesaj emoționant pentru Kate Middleton, care a dezvăluit în luna martie că urmează un tratament cu chimioterapie preventivă.

Soția lui Ozzy Osbourne, care a suferit de cancer la colon în urmă cu 22 de ani, a transmis că este alături de viitoarea regină a Marii Britanii, mai ales că știe cât de dificilă este această perioadă.

”Am trecut prin cancer în 2002, așa că mă gândesc la Prințesa de Wales. Chimioterapia nu este deloc ușoară. Mi-am pierdut unghiile de la mâini, unghiile de la picioare, părul!

Mă gândesc la părul ei frumos, la corpul ei și la ce impact devastator va avea agresiva terapie asupra ei. Mă gândesc la copiii ei, pentru că atunci când le-am spus copiilor mei, era frică în ochii lor! Toți cei trei au reacționat ​​diferit. Este o responsabilitate uriașă pentru un părinte să vadă în ce fel sunt afectați copiii după ce aud acest diagnostic”, a spus Sharon Osbourne.

Kate Middleton în lupta cu cancerul

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer, dar nu a detaliat tipul sau stadiul bolii. Ea a precizat doar că face chimioterapie preventivă acum. În luna ianuarie 2024 când a suferit intervenția chirurgicală, doctorii i-au spus că nu are cancer, însă ulterior s-a descoperit că era, de fapt, cancer.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, au fost declarațiile lui Kate Middleton în video-ul emoționant, filmat la Windsor.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

4 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

5 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

5 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

6 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

6 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia