LEACUL din bătrâni care previne bolile de inimă. Scade RAPID colesterolul şi întăreşte vasele de sânge!

Colesterolul ridicat este o problemă comună de sănătate care trece adesea neobservată până când duce la probleme mai grave, cum ar fi boli de inimă sau accident vascular cerebral. Deși afectează în primul rând vasele de sânge, efectele sale se pot manifesta în moduri neașteptate, inclusiv pe piele. 

De obicei, hipercolesterolemia (valorile mari ale colesterolului în sânge) nu provoacă simptome și tocmai de aceea este important să faci analize și teste și să verifici nivelul colesterolului în mod regulat, până nu este prea târziu.
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Alimentele care ajută la curățarea arterelor de colesterol fac parte dintr-o dietă sănătoasă pentru inimă. Sunt bogate în antioxidanți, fibre și grăsimi sănătoase care pot ajuta la reducerea inflamației și la reducerea nivelului de colesterol în sânge, diminuând astfel riscul de formare a plăcilor de aterom.

„Strămoșii noștri luau acest medicament timp de 5-7 zile, mai ales în perioada de tranziţie între anotimpuri. Această cură înlocuiește complexele de vitamine și ajută organismul să se pregătească pentru un nou sezon”, spune nutriționistul Elena Doronkina.

Beneficiile amestecului de usturoi și miere

Această combinație reduce nivelul de colesterol din sânge și elimină depozitele de grăsime de pe pereții vaselor de sânge. Reduce riscul de tromboză la nivelul creierului, îmbunătățește circulația sângelui și dilată vasele de sânge.

„Consumând zilnic 2-3 linguri de usturoi cu miere, ajuți organismul să lupte împotriva infecțiilor virale. Dacă sunteți deja răcit, acest medicament vă va ajuta să scăpați rapid de simptomele bolii și vă va da putere. Usturoiul cu miere este util mai ales pentru copii, deoarece imunitatea lor nu este complet formată”, spune expertul.

De asemenea, se recomandă utilizarea combinației în astm bronșic, deficiență de vitamine, hipertensiune, herpes, boala Alzheimer și demență, pentru a calma sistemul nervos și a reduce nivelul de stres.

Pe lângă efectul benefic asupra organismului din interior, amestecul de usturoi și miere va avea un efect pozitiv și asupra tenului. Pielea va deveni mai netedă și mai uniformă, structura ei se va îmbunătăți, iar inflamațiile vor dispărea. În plus, produsul vă va ajuta să scăpați de mătreață, şi va întări firele de păr.

Mierea ajută organele interne să funcționeze corect, iar acest lucru are un efect pozitiv asupra tuturor sistemelor corpului. Pentru cei care sunt implicați activ în sport, acest produs va ajuta la construirea mai rapidă a mușchilor, va crește rezistența organismului și va face antrenamentul mai eficient.

Mod simplu de preparare

Este important să alegeți ingrediente proaspete, iar rețeta clasică este destul de simplă.

Luați un pahar de miere și o căpățână de usturoi. Tăiați usturoiul în mai multe felii sau tocați-l – acest lucru este important, deoarece o căpățână întreagă nu avea efectul maxim. Puneți usturoiul într-un vas, cum ar fi un borcan de sticlă sau un recipient de plastic. Turnați mierea deasupra. Închideți bine capacul și puneți-l într-o cameră întunecată timp de o săptămână.

Trebuie să luați 2-3 lingurițe (1-1,5 linguri) de usturoi cu miere dimineața, pe stomacul gol, timp de 5-7 zile. Cura poate fi repetată după 2-3 săptămâni.

Atenţie! Acest amestec nu este recomandat persoanelor cu alergii, epilepsie, diabet, ulcer, gastrită, pancreatită sau boli de rinichi, precum şi femeilor însărcinate.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

5 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

5 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

6 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

6 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

7 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

7 ore ago

Citeste si: