Leacul minune pentru o imunitate de fier. Lidia Fecioru: Ajută la regenerarea celulelor

Din cuprinsul articolului

Lidia Fecioru a oferit leacul minune pentru o imunitate de fier. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, bioenergoterapeutul a prezentat un remediu care ajută la regenerarea celulelor.

Cu toții îl facem și ne și place. Este vorba despre usturoi, pe care îl putem face în tigaie sau la cuptor.

6 căței de usturoi, la două, chiar trei zile. Ideal de mâncat lângă orice alt fel de mâncare.

Se poate mânca și copt. Este un tratament foarte bun, mai ales împotriva paraziților și microbilor.

Este la fel de bun și copt în cuptor. Când este preparat în cuptor, mirosul dispare. Crește imunitate și ajută la regenerarea celulelor”, a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei, de la Antena 3.

Nu consuma usturoi daca suferi de aceste afectiuni! Chiar daca si-a dovedit eficacitatea in tratarea mai multor boli, usturoiul poate deveni extrem de daunator in anumite cazuri.

Usturoiul este un aliment cu proprietăți curative și extrem de benefic pentru sănătate. Alimentul minune și-a dovedit eficiența în tratarea multor boli, precum arteroscreloza, bolile de rinichi și răcelile.

Mai mult, usturoiul întărește imunitatea, reglează nivelul de sânge din corp și îndepărtează paraziții din coră. Însă, în anumite afecțiuni, acesta trebuie evitat, pentru că poate deveni extrem de dăunător.

Când ar trebui evitat usturoiul?

1. Este cunoscut faptul că usturoiul este un anticoagulant natural. Consumat împreună cu alte medicamente anticoagulante poate produce hemoragii necontrolate.

2. Afecțiuni ale ficatului. Usturoiul poate scădea eficiența medicamentelor pentru ficat.

3. Studiile arată că acesta poate interacționa cu efectul anticoncepționalelor și se recomandă consumul cât mai redus de usturoi în timpul administrării contraceprivelor.

4. Stomac sensibil. Usturoiul poate irita mucoasa intestinală cauzând arsuri și balonare.

5. Femeile însărcinate ar trebui să consume usturoi în cantități cât mai reduse.

6. Tensiune scăzută. Usturoiul trebuie consumat în cantități reduse deoarece poate scădea și mai mult tensiune, ducând la o stare de slăbiciune.

Recent Posts

Recomandăroi pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare: Oamenii să fie atenți

Recomandăroi pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare! În această perioadă, inspectorii sanitar-veterinari afirmă că riscul apariţiei toxiinfecţiilor…

13 minute ago

Ce pot mânca de Paște diabeticii. Medic: Se pot bucura de răsfățuri de sărbători fără a-și pune sănătatea în pericol

Ce pot mânca de Paște cei diagnosticați cu diabet. Un medic spune că „se pot…

43 de minute ago

Medici: Digestia va fi pusa la grea încercare în perioada sărbătorilor pascale

Medici: Digestia va fi pusa la grea încercare în perioada sărbătorilor pascale Piețele și magazinele…

o oră ago

Cancerul hepatic

Cancerul hepatic, una dintre cele mai mortale afecțiuni. Simptome care apar imediat după ce mănânci…

2 ore ago

Gura Siriului, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor! Obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratați

Gura Siriului, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor! Obiectiv pe care nu ar trebui sa-l…

2 ore ago

Trusa de prim-ajutor, o necesitate în vacanțe! Ce trebuie să conțină

Trusa de prim-ajutor, o necesitate în vacanțe! Atunci când te pregătești să pleci în vacanță,…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic