Sari la conținut

Monica Pop, tratament pentru creșterea imunității: Aproape toată populația are deficit de Vitamina D3

monica pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Monica Pop, tratament pentru creșterea imunității: Aproape toată populația are deficit de Vitamina D3 și astfel e mult mai expusă la îmbolnăviri.

Medicul oftalmolog Monica Pop a postat pe pagina perosnală de Facebook un tratament pentru creșterea imunității. Specialistul a atras atenția că, pentru a avea un bun mecansim de apărare, etse important să „mâncăm o proteină” înainte de a ieși din casă.

Monica Pop, tratament pentru creșterea imunității: Aproape toată populația are deficit de Vitamina D3

Redăm mai jos, în integralitate, recomandarea medicului Monica Pop:

„Tratament pentru creșterea imunității și profilaxia îmbolnăvirii
  • Vitamina A 

– 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluție de Vit A) 1 lună.

  • Vitamina D3 

– foarte, foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Apoi doza constantă, permanent.

  • Isoprinosine

– 3 pe zi 1 flacon, repetat la 6 luni.

– 500 mg 1 la 2 zile, nu mai mult. Grijă mare la cei cu litiază renală.

  • Continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, PERMANENT. Și, anual măcar (dacă nu la 6 luni) faceți o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toata populatia are deficit de Vitamina D3 și astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitați să mâncați o proteină înainte de a ieși din casă (ou, brânză, șuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune”!

Astfel, șansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a scris Monica Pop.

„Costurile testării în masă erau categoric mult reduse față de cele ale tratamentelor din spitale”

De asemenea, în contextul creșterii numărului de infecții cu virusul SARS-CoV-2 în toată Europa, Monica Pop spune că testarea în masă ar fi fost mai ieftină ca tratamentele de pe secțiile ATI.

„Costurile testării în masă erau categoric mult reduse față de cele ale tratamentelor din spitale, și mai ales din ATI, foarte, foarte mari (peste 20.000 euro pe pacient)! Uneori, soldate cu deces! Puteau trăi dacă erau testați și ajungeau la timp!

Infectații, vaccinați sau nu, netestați = zădărnicirea combaterii pandemiei!!!

Se stie ca boala, oricare ar fi, luată din pripă, e mult mai ușor de vindecat. Exact asta fac celelalte tări, dar lipseste la noi!

Prin TESTARE IN MASĂ, omul afla ca e infectat si ia masuri imediat! In rest, foarte multi întîrzie prezentarea la medic, crezind ca au o raceala simplă! Daca sint vaccinati dar infectați, avind in vedere ca vaccinul dă posibilitatea unei forme mai ușoare, uneori chiar fara simptome , acestia, în baza faptului ca sint vaccinati cu 2-3 doze nu se gindesc ca pot face boala, umbla liberi si îi infecteaza pe cei din jur, vaccinati sau nu!

ARGUMENTELE CELOR CARE SUSTIN CĂ NUMAI VACCINAREA OPRESTE PANDEMIA, NEDORIND SA-I ALATURE TESTAREA IN MASA, ASA CUM FAC TOATE ȚARILE??

AR FI PUTUT SI INCA MAI POT SALVA MULTE VIETI!”, a concluzionat Monica Pop.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel