Liniile și semnele din palmă îți pot spune ce afecțiuni poți avea

Liniile și semnele din palmă îți pot spune ce afecțiuni poți avea. Potrivit chiromanției, mâna unei persoane este o carte deschisă despre destinul fiecărui om, iar liniile din palmă, citite corect, pot dezvălui multe despre trecutul și viitorul său.

Dar liniile din mâna unei persoane pot oferi un indiciu nu doar despre viitorul și trecutul său, ci și despre bolile de care persoana va fi probabil afectată în viitor.

Există câteva linii și simboluri în mâna unei persoane care oferă o indicație cu privire la tipul de boli care ar putea afecta o persoană în viitor. Află mai multe despre aceste linii și simboluri.

Liniile și semnele din palmă îți pot spune ce afecțiuni poți avea

Boli ale creierului: Dacă există un semn de multiplicare pe Muntele Lunii și linia se mișcă în jos și, odată cu acesta, dacă Muntele Jupiter este foarte suprimat și Muntele Lunii este jos, atunci o astfel de persoană poate suferi de boli mintale, în viitor. Acest lucru înseamnă practic că echilibrul mental al persoanei se va deteriora.

Boli cu trasmitere sexuală: Potrivit chiromanției, dacă pe Muntele lui Marte sunt vizibile prea multe linii fine, atunci acea persoană poate contracta boli legate de organele genitale.

Boli de inimă: Dacă există linii ale inimii în palma unei persoane și se întâlnesc între ele sau linia a ajuns la muntele lui Saturn, atunci o astfel de persoană poate dezvolta probleme legate de inimă.

Boli de rinichi: Dacă se văd pete albe pe lângă Muntele lui Marte și linia inimii este întreruptă în mijlocul ambelor mâini, atunci persoana respectivă poate contracta boli de rinichi. De asemenea, o astfel de persoană poate ajunge să afle despre boală destul de târziu.

Boli intestinale: Dacă culoarea unghiilor din mâini începe să devină galbenă, ar trebui să existe mai multe pete pe ea. Pe de altă parte, dacă se vede și linia Mercur tăiată în palmă, atunci există șanse ca o astfel de persoană să aibă boli legate de intestine. De asemenea, astfel de oameni vor trebui să cheltuiască o mulțime de bani pentru tratamentul acestei boli.

Accidente: Potrivit chiromanției, dacă există o cruce pe linia de sănătate, atunci nu este considerat de bun augur pentru sănătatea persoanei respective. Această persoană ar putea fi implicată într-un accident minor sau grav. Este recomandabil ca astfel de persoane să-și conducă vehiculele cu mare atenție.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

8 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

8 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

9 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

9 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

10 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

10 ore ago

Citeste si: