Sari la conținut

Liniile și semnele din palmă îți pot spune ce afecțiuni poți avea

Liniile și semnele din palmă îți pot spune ce afecțiuni poți avea. Potrivit chiromanției, mâna unei persoane este o carte deschisă despre destinul fiecărui om, iar liniile din palmă, citite corect, pot dezvălui multe despre trecutul și viitorul său.

Dar liniile din mâna unei persoane pot oferi un indiciu nu doar despre viitorul și trecutul său, ci și despre bolile de care persoana va fi probabil afectată în viitor.

Există câteva linii și simboluri în mâna unei persoane care oferă o indicație cu privire la tipul de boli care ar putea afecta o persoană în viitor. Află mai multe despre aceste linii și simboluri.

Liniile și semnele din palmă îți pot spune ce afecțiuni poți avea

Boli ale creierului: Dacă există un semn de multiplicare pe Muntele Lunii și linia se mișcă în jos și, odată cu acesta, dacă Muntele Jupiter este foarte suprimat și Muntele Lunii este jos, atunci o astfel de persoană poate suferi de boli mintale, în viitor. Acest lucru înseamnă practic că echilibrul mental al persoanei se va deteriora.

Boli cu trasmitere sexuală: Potrivit chiromanției, dacă pe Muntele lui Marte sunt vizibile prea multe linii fine, atunci acea persoană poate contracta boli legate de organele genitale.

Boli de inimă: Dacă există linii ale inimii în palma unei persoane și se întâlnesc între ele sau linia a ajuns la muntele lui Saturn, atunci o astfel de persoană poate dezvolta probleme legate de inimă.

CE ȚI-E SCRIS ÎN PALMĂ ȚI-E PUS – Olt.ro

Boli de rinichi: Dacă se văd pete albe pe lângă Muntele lui Marte și linia inimii este întreruptă în mijlocul ambelor mâini, atunci persoana respectivă poate contracta boli de rinichi. De asemenea, o astfel de persoană poate ajunge să afle despre boală destul de târziu.

Boli intestinale: Dacă culoarea unghiilor din mâini începe să devină galbenă, ar trebui să existe mai multe pete pe ea. Pe de altă parte, dacă se vede și linia Mercur tăiată în palmă, atunci există șanse ca o astfel de persoană să aibă boli legate de intestine. De asemenea, astfel de oameni vor trebui să cheltuiască o mulțime de bani pentru tratamentul acestei boli.

Accidente: Potrivit chiromanției, dacă există o cruce pe linia de sănătate, atunci nu este considerat de bun augur pentru sănătatea persoanei respective. Această persoană ar putea fi implicată într-un accident minor sau grav. Este recomandabil ca astfel de persoane să-și conducă vehiculele cu mare atenție.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: