Categories: Ştiri sănătate

Luna Noua in Scorpion sau cand renasterea se scutura de vechi, perimat si nociv. Momentul maxim de reinnoire, ne curatam gandurile, viata, modul de a iubi

Luna Noua vine sa reseteze metehnele vechi, oferindu-ne ocazia miraculoasa a unui nou inceput. Vom avea fenomenul de Luna Noua in data de 28 octombrie, dimineata, la 5:38 ora Romaniei.

Fiecare luna noua vorbeste despre noi inceputuri, noi oportunitati,  renastere si transformare. Este un moment excelent pentru a incepe proiecte noi, pentru a stabili noi obiective si pentru a le revizui pe cele existente.

In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.

Acuma,  Soarele este de mana cu Luna pe gradul 4:25 Scorpion si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 28 din orice semn zodiacal, potrivit cunoscutului astrolog Adriana Tudosa, pe site-ul personal adriana-astro.com

Scorpionul are legatura cu viata si moartea, revizuirea si vindecarea trecutului, renasterea, transformarea majora, “mori si devino”, probleme de frica, control, putere, sex, cu acele lucruri care obliga obsesiv, dependente, tabuuri, resurse partajate, impozite, credite bancare, mosteniri, secrete, scandaluri, banii altor persoane.

Scorpionul este un semn de apa, care ne guverneaza emotiile, de fapt o gama complexa de emotii ce pot fi o binecuvantare sau un blestem. Fara o intelegere adecvata a modului de procesare a emotiilor, acestea se fixeaza in noi(obsesii) si vom scapa greu de ele ( scorpionul este un semn fix), ne stapanesc corpul fizic.

Testele Scorpionului se refera la cele trei aspecte ale fiintei umane(fizic, emotional, mentalul inferior) in planul fizic. In primul rand vorbim de testele apetitului(pofte) ce se manifesta prin: sex, confortul fizic si banii ca energie concretizata. In al doilea rand, sunt testele legate de dorinte si de planul astral. Acestea sunt mai subtile in natura omului si produc efecte automate in planul fizic; ele sunt impuse de natura dorintei si sunt din nou trei la numar: frica, ura si ambitia sau dorinta de putere. Apoi, exista, in al treilea rand, testele mintii critice inferioare care sunt: mandrie, separativitate si cruzime. Amintiti-va ca cel mai rau tip de cruzime nu este de natura fizica, ci are un caracter mental. Fiecare dintre aceste noua teste scorpionice dezvolta nenumarate afectiuni emotionale care trebuie transmutate si vindecate (frica, slabiciune, lacomie, gelozie, aroganta, valori gresite, achizitie si acumulare, inertie, critica, ganduri de atac, concurenta, judecata, controlul celorlalti).

Iar aceasta Luna Noua in Scorpion este un timp perfect pentru o reinnoire personala la cele mai profunde niveluri. Este cea mai buna perioada pentru a renunta la comportamentele invechite, la emotiile si obsesiile nerezolvate, sa devenim adevaratii stapani ai emotiilor noastre si nu sa fim stapaniti, controlati de ele. Verbul  caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca dorinta in sine nu este ceva gresit ci ea devine o piedica uriasa prin atasamente, ignoranta, lipsa controlului ce da in dependente( bani, putere, manipulare, lucruri ascunse, sex, gelozie, ura, razbunare). Cand ne putem stapani dorintele, emotiile, acestea devin un instrument vital de crestere spirituala si evolutie.

Pentru a beneficia la maxim de aceasta Luna Noua in Scorpion, trebuie sa ne axam mai mult pe obiectivele care se invart in jurul purificarii emotionale profunde.

Ce resentimente, ne-iertare si alte emotii negative continuam sa le alimentam?

Unde reactionam cu frica, judecata, vinovatie sau rusine?

Aceasta Luna Noua in Scorpion planteaza si noul unor noi investitii, relatii profunde, manevre financiare, transformari profunde, vindecari miraculoase.

La nivel superior, aceasta lunatie vorbeste despre iertare.

Citeste continuarea pe adriana-astro.com in acest LINK

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

9 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

39 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică