duminică, septembrie 26, 2021

Luna Plina din 14 octombrie 2019 are loc cu Luna pe gradul 20:14 Berbec  si Soarele pe gradul 20:14 Balanta cu un maxim in jurul orei 0:08, ora Romaniei, potrivit celebrului astrolog adriana-astro.com.

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior.

Conflictul dintre Luna in Berbec si Soarele in Balanta(luna plina in berbec) devine si mai “conflictual “ datorita aspectului de careu in T cardinal cu Pluto pe gradul 20:40 Capricorn.

Energiile lui Pluto pot fi destul de perturbatoare si provocatoare, uneori lucrurile trebuie sa se deterioreze inainte de a putea fi construit ceva nou. Pluto inseamna transformare si regenerare si aproape intotdeauna vorbeste despre schimbari majore.

Aspectele de careu (Pluto careu Soare, Pluto careu Luna) aduc provocari dar gestionate corect, permit eliberarea de situatii limitate. Jupiter in Sagetator sustine aceasta Luna Plina( aspect de trigon), este o garantie astrala ca vom intalni  “ o mana intinsa” care sa ne ajute sa trecem mai usor peste provocarile imense din aceasta perioada.

Dar trebuie sa ne aducem aminte ca Dumnezeu nu ne ia de mana cu forta, nu constrange ci raspunde unei chemari, unei nevoi existentiale, unui strigat plin de credinta. Hristos apuca numai o alta mana intinsa. Hristos ne invata ca exista o lege mai puternica decat Karma, legea Harului Ceresc, a Gratiei Divine, a Iertarii.

Doar aceasta lege ne elibereaza de legea karmei, legea cauza –efect, legea consecintelor. Iar cu ajutorul credintei, cu ajutorul iubirii neconditionate, iertand daca vrem sa fim iertati, putem indeparta toate obstacolele din viata noastra.

Cititi informatiile complete despre această Lună Plină AICI.

Ultimele stiri