Categories: Ştiri sănătate

Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplăcute. Pregătiți-vă!

Din cuprinsul articolului

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre Luna Plină din Capricorn, de pe 13 Iulie, care aduce vești mai puțin plăcute. Iată despre ce este vorba!

Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie va aduce vești mai neplăcute despre angajări, concedieri, reorganizări, renegocieri. Totuși să ne uităm și la aspectele pozitive! De data aceasta, la Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie, care va fi în trigon cu Jupiter. Spre finalul lunii vom căpăta încredere și vom dori să vedem totul ca pe un joc”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Cu retrogradarea lui Jupiter, din perioada 28 iulie – 28 octombrie, „toate proiectele începute după 11 mai vor trece prin multiple teste, deci pregătiți-vă”, a avertizat Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Astrologul spune că Racii încep să vadă roadele din zona profesională. Astrologul are câteva sfaturi importante pentru acești nativi.

Horoscop iulie 2022 pentru zodia Rac

„Marte iese din casa a 10-a, acum veți vedea roadele din zona profesională. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul. E bine să căutați compania celorlalți, chiar dacă vă mai supără. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile.

Soarele e în semnul vostru până pe 22 iulie, Venus va fi și ea de pe 17 iulie. Câteva zile s-ar putea să cereți prea multă atenție, să vă doriți ca toți să se adune în jurul vostru. Cel puțin în primele săptămâni, nu așteptați de la ceilalți, oferiți-vă singuri validarea, bucurați-vă de voi. Pot fi relații amoroase, parteneriate la locul de muncă, dar în același timp pot apărea și ruperi, sau reașezări”, a spus Daniela Simulescu despre zodia Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

7 minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

37 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică