duminică, august 7, 2022

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre Luna Plină din Capricorn, de pe 13 Iulie, care aduce vești mai puțin plăcute. Iată despre ce este vorba!

Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie va aduce vești mai neplăcute despre angajări, concedieri, reorganizări, renegocieri. Totuși să ne uităm și la aspectele pozitive! De data aceasta, la Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie, care va fi în trigon cu Jupiter. Spre finalul lunii vom căpăta încredere și vom dori să vedem totul ca pe un joc”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot...

Cu retrogradarea lui Jupiter, din perioada 28 iulie – 28 octombrie, „toate proiectele începute după 11 mai vor trece prin multiple teste, deci pregătiți-vă”, a avertizat Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Astrologul spune că Racii încep să vadă roadele din zona profesională. Astrologul are câteva sfaturi importante pentru acești nativi.

Horoscop iulie 2022 pentru zodia Rac

„Marte iese din casa a 10-a, acum veți vedea roadele din zona profesională. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul. E bine să căutați compania celorlalți, chiar dacă vă mai supără. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

Soarele e în semnul vostru până pe 22 iulie, Venus va fi și ea de pe 17 iulie. Câteva zile s-ar putea să cereți prea multă atenție, să vă doriți ca toți să se adune în jurul vostru. Cel puțin în primele săptămâni, nu așteptați de la ceilalți, oferiți-vă singuri validarea, bucurați-vă de voi. Pot fi relații amoroase, parteneriate la locul de muncă, dar în același timp pot apărea și ruperi, sau reașezări”, a spus Daniela Simulescu despre zodia Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Te-ar mai interesa: Băuturi care scad colesterolul. Include-le în diet...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private