miercuri, iunie 29, 2022

Luna Plină în Săgetător. Daniela Simulescu, astrolog, a dezvăluit care sunt cele 4 zodii care vor resimți din plin acest eveniment astrologic.

“Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil(Gemeni, Fecioară, Gemeni, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment.

Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri.

Te-ar mai interesa: Cei mai mari dușmani ai creierului. Vlad Ciurea: „...

Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii.

Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu.

Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol“, transmite Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens.


Zodii în care NU trebuie să ai încredere. Sunt capabile de orice!

Balanță

Balanțele trebuie să fie pe placul tuturor. Marcate de nesiguranța și complexul lor de inferioritate, oamenii din acest semn își vor acomoda discursul în funcție de cine îi ascultă și vor spune întotdeauna ce vor alții să audă pentru a mulțumi și a evita respingerea.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte sinceri cu ei înșiși, dar atunci când comunică cu ceilalți, vor spune doar ce le convine lor.

Este foarte obișnuit ca Leul, când se confruntă cu posibilitatea conflictului pe care îl poate aduce un adevăr, să nu ezite timp de o fracțiune de secundă să inventeze o minciună care să-i îndepărteze de orice posibilitate de confruntare.

Pești

Peștii au probabil o „justificare” pentru comportamentul lor, deoarece sunt extrem de conciliatori și caută să se miște în medii în care conflictele nu explodează.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Cum o fac? Simplu, vor minți astfel încât pacea și fericirea să domnească cu orice preț. Dar, așa cum nu se poate altfel, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se întoarce împotriva lui.

Berbec

Berbecul nu suportă să nu fie în el în centrul atenției și adoră să primească validări din partea celor din jur din partea tuturor. Se poate lăuda cu o strategie infailibilă: va fi întotdeauna copleșitor de plăcut și seducător cu oricine.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Chiar dacă te urăște, o să facă tot posibilul să îți intre pe sub piele, să se facă plăcut să și va face tot ce este necesar pentru a primi aplauzele de la public.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private