Categories: Stil de viaţă

Maria Dragomiroiu, secrete pentru un TEN de porțelan și un păr săntos: 5 minute, atât îmi ia!

Maria Dragomiroiu, secrete pentru un TEN de porțelan și un păr săntos. Îndrăgita artistă a vorbit despre rutina ei de îngrijire, asta pentru că multe doamne sunt curioase să afle cum reușește să arate atât de bine.

„Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți”

„Mă dau cu o cremă grasă, pentru că eu am pielea uscată, mă ține. Le folosesc pe cele românești, pe bază de lăptișor de matcă. Lumea te vrea așa cum te știe, nu e ca și când lucrezi oriunde altundeva. E adevărat că totul vine din interior. În primul rând contează cum ești pe dinăuntru.

Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți, pentru că mai merg și la câte un tratament. Într-o companie lași motoarele, aici nu se poate. Cu cât trece timpul, trebuie să rămâi în competiție. Lumea vrea altceva, se schimbă și trebuie să ții pasul, să muncești. Să nu te îngrași… Să rămâi așa cum te știu oamenii. Arta cere sacrificii”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru fanatik.ro.

Probabil doamnele sunt curioase să știe cum își îngrijește părul artista. Ei bine, și-l vopsește singură de ani de zile, acasă, în doar 5 minute.

„Mă vopsesc singură de o viață! Și cum mă vopsesc? În 5 minute. Atâta îmi ia mie, în rest stau 15 minute cu vopseaua pe păr și apoi mă spăl normal cu balsam și șampon. De tăiat îl iat pe unde apuc, la New York, la televiziune în București… Îmi tai părul cam de două ori pe an câte 10 centimetri”, a mai spus ea.

Cu ce-și dă Maria Dragomiroiu pe față, pentru un ten perfect

Poate nu o să vă vină să credeți, însă cântăreața de muzică populară nu folosește demachiant și folosește apă și săpun atunci când vine vorba de curățarea tenului.

„Pentru curățarea tenului folosesc apă și săpun. Pentru că eu, fiind fardată, machiajul nu se ia cu demachiant și, de aceea, mă spăl cu apă și săpun. Și musai crema grasă despre care aminteam”, mai spune Maria Dragomiroiu.

Se străduiește să țină Postul Paștelui

„Mă străduiesc să țin postul acesta, nu mănânc carne. Mă simt bine sufletește, începem pregătirile de Paște și sper ca lumea să se mai îndrepte spre bunătate, spre împăcare cu cei din jur. Eu m-aș bucura să văd oamenii cum se împacă, că sunt în armonie. Crezi că doar povestea ta de viață este cea mai tumultuoasă. Eu sunt un om iertător. Eu sunt fericită să câștig un suflet, chiar dacă mi-a greșit. Nu am făcut niciun rău, nu vreau răul nimănui, fiecare are drumul lui, steaua lui…”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Recent Posts

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

21 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

51 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

o oră ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică