miercuri, mai 25, 2022

Maria Dragomiroiu, secrete pentru un TEN de porțelan și un păr săntos. Îndrăgita artistă a vorbit despre rutina ei de îngrijire, asta pentru că multe doamne sunt curioase să afle cum reușește să arate atât de bine.

„Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți”

„Mă dau cu o cremă grasă, pentru că eu am pielea uscată, mă ține. Le folosesc pe cele românești, pe bază de lăptișor de matcă. Lumea te vrea așa cum te știe, nu e ca și când lucrezi oriunde altundeva. E adevărat că totul vine din interior. În primul rând contează cum ești pe dinăuntru.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii de sarcina...

Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți, pentru că mai merg și la câte un tratament. Într-o companie lași motoarele, aici nu se poate. Cu cât trece timpul, trebuie să rămâi în competiție. Lumea vrea altceva, se schimbă și trebuie să ții pasul, să muncești. Să nu te îngrași… Să rămâi așa cum te știu oamenii. Arta cere sacrificii”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru fanatik.ro.

Probabil doamnele sunt curioase să știe cum își îngrijește părul artista. Ei bine, și-l vopsește singură de ani de zile, acasă, în doar 5 minute.

„Mă vopsesc singură de o viață! Și cum mă vopsesc? În 5 minute. Atâta îmi ia mie, în rest stau 15 minute cu vopseaua pe păr și apoi mă spăl normal cu balsam și șampon. De tăiat îl iat pe unde apuc, la New York, la televiziune în București… Îmi tai părul cam de două ori pe an câte 10 centimetri”, a mai spus ea.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: ai pielea palida sau pistrui? ...

Cu ce-și dă Maria Dragomiroiu pe față, pentru un ten perfect

Poate nu o să vă vină să credeți, însă cântăreața de muzică populară nu folosește demachiant și folosește apă și săpun atunci când vine vorba de curățarea tenului.

„Pentru curățarea tenului folosesc apă și săpun. Pentru că eu, fiind fardată, machiajul nu se ia cu demachiant și, de aceea, mă spăl cu apă și săpun. Și musai crema grasă despre care aminteam”, mai spune Maria Dragomiroiu.

Te-ar mai interesa: Hepatita misterioasă la copii sau variola maimuței...

Se străduiește să țină Postul Paștelui

„Mă străduiesc să țin postul acesta, nu mănânc carne. Mă simt bine sufletește, începem pregătirile de Paște și sper ca lumea să se mai îndrepte spre bunătate, spre împăcare cu cei din jur. Eu m-aș bucura să văd oamenii cum se împacă, că sunt în armonie. Crezi că doar povestea ta de viață este cea mai tumultuoasă. Eu sunt un om iertător. Eu sunt fericită să câștig un suflet, chiar dacă mi-a greșit. Nu am făcut niciun rău, nu vreau răul nimănui, fiecare are drumul lui, steaua lui…”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Te-ar mai interesa: Reguli pentru o slăbire corectă şi definitivă. Sca...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private