Categories: Ştiri sănătate

Mărturiile cutremurătoare ale unui pacient bolnav de covid-19! Este incredibil prin ce a putut trece săracul om

Mărturiile pacienților bolnavi de covid-19 sunt care mai de care mai îngrozitoare.

Mărturiile incredibile! De data aceasta, un pacient din Brăila, pe numele de Valentin Marinescu și-a povestit experința traumatizantă din cadrul Spitalului de Psihiatrie. Tânărul povestește că în spital este plin de gândaci:  în saloane, pe holuri și chiar în sala de mese.

Erau gândaci peste tot: „Din salon de peste tot. Stăteam la televizor si mă ciupise unul de umăr. Și la 20 de minute mă luase durerea de cap. Prin țevi, prin gresie peste tot. Seara îmi era și frică să dorm acolo. Îmi băgam hârtie igienică în ureche că nu ne dădea vata, să nu mă trezesc cu vreunul”, povestește tânărul.

Conform declarațiilor spitalului, instituția a plătit peste 20 de mii de lei pentru insecticid. În ceea ce privește Direcţia de Sănătate Publică Braila spune că nu a ştiut niciodată că spitalul este invadat de insecte.

„Nu contest faptul că avem gândaci. Dar facem eforturi susținute și cheltuim sume mari ca să putem să asiguram nivelul igienic în spital. Gândacii din ouăle care au fost depuse în zonele ascunse, crăpaturi, canaleturi, cu zone calduroase, încep să iasă”, a declarat Andreia Gavrilescu – director medical.

Până astăzi, 18 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 383.743 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

261.387 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 10.269 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

Recent Posts

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

31 de minute ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

o oră ago

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

2 ore ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

3 ore ago

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care…

3 ore ago

Citeste si: