marți, septembrie 28, 2021

Mărturiile pacienților bolnavi de covid-19 sunt care mai de care mai îngrozitoare.

Mărturiile incredibile! De data aceasta, un pacient din Brăila, pe numele de Valentin Marinescu și-a povestit experința

traumatizantă din cadrul Spitalului de Psihiatrie. Tânărul povestește că în spital este plin de gândaci:  în saloane, pe holuri și chiar în sala de mese.

Erau gândaci peste tot: „Din salon de peste tot. Stăteam la televizor si mă ciupise unul de umăr. Și la 20 de minute mă luase durerea de cap. Prin țevi, prin gresie peste tot. Seara îmi era și frică să dorm acolo. Îmi băgam hârtie igienică în ureche că nu ne dădea vata, să nu mă trezesc cu vreunul”, povestește tânărul.

Conform declarațiilor spitalului, instituția a plătit peste 20 de mii de lei pentru insecticid. În ceea ce privește Direcţia de

Sănătate Publică Braila spune că nu a ştiut niciodată că spitalul este invadat de insecte.

„Nu contest faptul că avem gândaci. Dar facem eforturi susținute și cheltuim sume mari ca să putem să asiguram nivelul igienic în spital. Gândacii din ouăle care au fost depuse în zonele ascunse, crăpaturi, canaleturi, cu zone calduroase, încep să iasă”, a declarat Andreia Gavrilescu – director medical.

Până astăzi, 18 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 383.743 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

261.387 de pacienți au fost declarați vindecați.

În

urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 10.269 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

Ultimele stiri