Categories: Ştiri sănătate

Medic român, arestat în Franța. Este inadmisibil ce a făcut

Din dorința de a-și face dreptate sau de a se răzbuna, oamenii greșesc, iar faptelel lor sunt pedepsite dur. Un medic român nu a ținut cont de nimic, iar asta l-a trimis după gratii. 

Un medic Român a fost filmat în timp ce a scris cu vopsea pe unul dintre pereții tribunalului din orașul francez Valence, „Franța este o țară mafiotă” și „M**E PSD. Acest gen de faptă se pedepsește dur, iar acum, acesta a fost arestat. Medicul stomatolog nu a fost singur, iubita lui a făcut aceeași greșeală. Cei doi vor plăti pentru faptele lor. Incidentul s-a produs sâmbăta, 20 august 2022.

Potrivit presei din Franța, cuplul a fost surprins de camerele de supraveghere de la Tribunalul din Valence în timp ce scriau cu spray „Franța este o țară mafiotă”, urmat de cuvintele „M*** PSD”. Despre mesajul din urmă, jurnaliștii francezi spun că este „un slogan politic de origine română, care acuză Partidul Social Democrat din această țară de corupție”.

De asemenea, poliția a găsit o citație emisă de instanța din Valence pe numele lor. De menționat că cei doi români, care formeză un cuplu, au fost văzuți pozând în fața mesajelor scrise pe peretele clădirii.

Bărbatul, de profesie medic stomatolog, a fost audiat duminică, 21 august. El le-a explicat oamenilor legii că a vrut să protesteze față de răspunsul instanței la plângerile depuse împotriva altor colegi de profesie în cadrul unor litigii. Deocamdată, natura litigiilor rămâne necunoscută, mai scrie sursa citată.

 

 

Recent Posts

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

4 minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

34 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

o oră ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică