miercuri, septembrie 28, 2022

Din dorința de a-și face dreptate sau de a se răzbuna, oamenii greșesc, iar faptelel lor sunt pedepsite dur. Un medic român nu a ținut cont de nimic, iar asta l-a trimis după gratii. 

Un medic Român a fost filmat în timp ce a scris cu vopsea pe unul dintre pereții tribunalului din orașul francez Valence, „Franța este o țară mafiotă” și „M**E PSD. Acest gen de faptă se pedepsește dur, iar acum, acesta a fost arestat. Medicul stomatolog nu a fost singur, iubita lui a făcut aceeași greșeală. Cei doi vor plăti pentru faptele lor. Incidentul s-a produs sâmbăta, 20 august 2022.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Potrivit presei din Franța, cuplul a fost surprins de camerele de supraveghere de la Tribunalul din Valence în timp ce scriau cu spray „Franța este o țară mafiotă”, urmat de cuvintele „M*** PSD”. Despre mesajul din urmă, jurnaliștii francezi spun că este „un slogan politic de origine română, care acuză Partidul Social Democrat din această țară de corupție”.

De asemenea, poliția a găsit o citație emisă de instanța din Valence pe numele lor. De menționat că cei doi români, care formeză un cuplu, au fost văzuți pozând în fața mesajelor scrise pe peretele clădirii.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Bărbatul, de profesie medic stomatolog, a fost audiat duminică, 21 august. El le-a explicat oamenilor legii că a vrut să protesteze față de răspunsul instanței la plângerile depuse împotriva altor colegi de profesie în cadrul unor litigii. Deocamdată, natura litigiilor rămâne necunoscută, mai scrie sursa citată.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private