Categories: Stil de viaţă

Mihaela Bilic, nutriționist: Această legumă este campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ

Mihaela Bilic, medic nutritionist, a vorbit despre beneficiile unui produs care poate fi consumat fara limite atat pentru detox, cat si pentru slabire.

„Varză nouă cu mărar, cel mai eficient preparat Detox. „Abuzați” de varza nouă și de mărar – rezultate garantate! Varza este legumă campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ.

„Nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat”

Beneficiile maxime se obțin prin consumul de varză proaspătă, însă, și dacă este fiartă în puțină apă, tot are avantaje – nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat.

Datorită efectului ei antiinflamator, varza poate ameliora orice afecțiune: ulcer, mastite, inflamații articulare, acnee, migrene, retenție de apă, constipație.

La asta se adaugă creșterea imunității și scăderea nivelului de homocisteină, un marker de risc cardiovascular”, a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram.

„Asociați varza cu mărar”

Cura de primavara: „Dincolo de conținutul în nutrienți, varza este un reputat agent de detoxifiere pentru că stimulează producția de enzime hepatice și neutralizează nitrosaminele (compuși toxici din ficat).

Asociați varza cu mărar, care este „celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei, și veți obține un produs ce poate fi consumat fără limite, atât pentru Detox, cât și în cura de slăbire”, a adaugat Mihaela Bilic, medic nutritionist.

Ce se întâmplă când mănânci pâine cu brânză

Mihaela Bilic spulberă spune că salata de roșii poate fi un fel sănătos de mâncare, însă contează enorm cât ulei și câtă brânză adăugăm.

„Este ridicol de mică, mai ales pentru cei care spun nu mai mănânc pâine, pentru că pâinea îngrașă, și mănânc roșiile goale cu brânză.

Când mă uit la pachetele de brânză trase în țiplă, la 500 de grame, mi se pare ridicol, iar ăla de 100 nici nu poți să-l tai în două, este o felie mai grosuță.

Brânza este un fel de super lapte, nu putem să-l mâncăm decât dacă, la masa respectivă, punem roșii și poate o feliuță subțire de pâine și gata, dar ni s-a dus rația de 300-400 de calorii și pare că nu am mâncat mare lucru”, a spus Mihaela Bilic.

„Brânza o putem mânca cu ușurință, nu are niciun strop de fibre, nu ne satură și, dacă nu punem lângă ea niște legume și un strop de pâine, este grav pentru siluetă să ne săturăm cu brânză”, a adăugat ea.

Ce se întâmplă dacă mănânci pâine cu brânză. „Pâinea are glucidele, amidonul, iar brânza are proteine și grăsimi.

Punându-le împreună, avem o masă completă și, dacă punem și roșia, cu vitamine și minerale, este exemplul perfect de farfurie echilibrată, avem toate grupele de nutrienți”, a adăugat medicul.

Recent Posts

Bărbații peste 50 de ani ar trebui să evite să mănânce ACEST aliment popular la micul dejun

După vârsta de 50 de ani, bărbații ar trebui să meargă puțin mai des la…

7 minute ago

Cele mai bune ceaiuri care vă pot ajuta să pierdeți în greutate, potrivit unui dietetician

Cele mai bune ceaiuri de slăbit. Un dietetician a dezvăluit care sunt cele mai eficiente…

37 de minute ago

Gelul inovator care ar putea opri efectele nocive ale alcoolului. Cum funcționează și ce conține

Gelul inovator. Cercetătorii au dezvoltat un gel proteic care neutralizează alcoolul înainte de a intra…

o oră ago

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Modalitatea corectă de reutilizare și depozitare a uleiului

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Îndemnând la o precauție…

2 ore ago

ACESTE diete sunt cele mai bune pentru reducerea riscului de boli și cancer

Diete pentru reducerea riscului de boli și cancer. S-a dovedit că dietele vegane și vegetariene…

2 ore ago

Top 5 zodii cu cel mai mare IQ. Abilitățile unice ale fiecătui semn zodiacal

Top zodii cu cel mai mare IQ. Fiecare semn zodiacal în parte este caracterizat de…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra