Sari la conținut

Dieta drastică a lui chef Florin Dumitrescu. Cum a pierdut 10 kilograme într-o lună

Dieta drastică a lui chef Florin Dumitresciu. Cum a pierdut 10 kilograme într-o lună.

În urmă cu ceva timp, chef-ul de la Antena 1 a anunțat pe toată lumea, că începe o dietă extrem de drastică. Fiind destul de dratsică, Florin Dumitrescu nu recomandă nimăui această dietă, deși rezultatele sunt rapide și vizibile. Acesta a reușit să slăbească nu mai puțin de 10 kilograme, în doar o lună de zile.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, declara la acea vreme Florin Dumitrescu.

Între timp, simpaticul chef a pierdut din nou lupta cu kilogramele și este decis, mai mult ca niciodată să țină aceeasși dietă.

Citeste si:

„Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme. Și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Dieta drastică cu varză crudă a lui chef Florin Dumitrescu. A pierdut 10 kilograme într-o lună

Și totuși, în ce constă această dietă minune? Ce anume presupune această dietă cu varză? Trebuie precizat din capul locului că aveți voi să consumați doar trei alimente în mod alternativ, după cum urmează:

  •  în primele trei zile mănânci doar varză crudă
  • în celelalte trei zile consumi doar orez fiert
  • în ultimile trei zile poți să mănânci doar piept de pui la grătar

Dacă treceți cu brio peste aceste nouă zile, ținundu-vă de acest regim stric, urmează ca din ziua a zecea, așa cum a făcut și juratul de la ”Chefi la cuțite”, să vă hrăniți cu legume la grătar sau proaspete. Chef Florin Dumitrescu este recunoscut pentru dragostea pe care o are pentru dulce, pentru deserturi, în general. Acesta a declarat pentru Click! că nu va renunța complet la dulciuri, ci va învăța să se mulțumească doar să guste.

„Nu îmi este greu deloc să am în faţa ochilor diverse bunătăţi pentru că le ştiu foarte bine gustul şi nu mai este nici o surpriză. Le-am gătit de foarte multe ori şi nu mai sunt tentat să descopăr savoarea, căci nu e ceva nou. Totuşi, dacă îmi e prea poftă, voi gusta o linguriţă şi îmi va fi de ajuns. Aleg îngheţata în defavoarea oricărui alt desert şi profit de orice combinaţie în materie de fructe. La mine în casă mereu s-a mâncat sănătos, eu eram excepţia. Acum suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă”, mai spune chef Dumitrescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.